Lekker Tafelen
Online foodmagazine voor iedereen

Lezersaanbieding; Oesters proeven bij Hotel Restaurant van der Valk in Goes

0 458

Lezersaanbieding; Oesters proeven bij Hotel Restaurant van der Valk in Goes – Hotel Restaurant van der Valk in Goes is wat ons betreft een prachtige locatie om de Zeeuwse lekkernijen te beleven. Wij mochten enige tijd geleden zelf gebruik maken van deze locatie en kunnen je dus alles vertellen over de prachtige accommodatie.  Tijdens ons verblijf waren diverse streekleveranciers uitgenodigd om er hun verhaal te doen over hun Zeeuwse streekproduct. Er gaat dan echt een hele wereld voor je open. Wil je dit ook eens ervaren? Dan mogen we jullie onderstaande lezersaanbieding onder de aandacht brengen.


Centraal in Zeeland

Genieten van Zeeuwse streekproducten

Hotel Restaurant van der Valk in Goes ligt midden tussen deze Zeeuwse streekproducten. Even naast Goes ligt Yerseke, bekend van de mosselen en de oesters. Wij bezochten er o.a. het prachtige bedrijf Adri&Zoon en de Oesterij (boven de oesterputten). Hier vind je onder andere ook de enige mosselveiling ter wereld en de haven van Yerseke is al een bezienswaardigheid op zich. Ook in Goes zelf (Fairtrade gemeente) vind je diverse mooie bedrijven. Bakkerij Den Soeten Inval staat bijvoorbeeld bekend om de echte Zeeuwse bolussen en als je een echt lekkere croissant wil eten of gewoon een prachtige bakkerij wil bekijken ga je naar In de Bakkerij waar je echt de passie voor brood kunt proeven. Je moet even de brug over, maar daar tref je wijnhoeve De kleine Schorre. Een prachtig Nederlands wijndomein waar je zeker even een kijkje moet nemen. Op de website van Zeker Zeeuws vind je de adressen waar je mooie streekproducten ontdekt. Een aanrader is ook zeker Kaasboerderij Schellach in Middelburg, o.a. heel bekend vanwege de knopkaas.

c340x940 (1)

Lezersaanbieding

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze mooie omgeving? Wil je ook de Zeeuwse streekproducten proeven en van dichtbij beleven? Dan mogen we jullie deze lezersaanbieding onder de aandacht brengen. Een overnachting, een ontbijt, een Zeeuwse verrassing, een Zeeuws driegangenmenu, een streekproductenroute en een gratis donateurschap  van het Zeeuwse Landschap vanaf slechts 75 euro.

Printen

Deze recepten en tips zijn mogelijk ook interessant

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website maakt gebruik van functionele en commerciële cookies. Zonder deze cookies is deze website niet mogelijk en ze helpen u aan een betere gebruikerservaring. Oké Lees meer