Lekker Tafelen
Online foodmagazine voor iedereen

Jamie Oliver opent Italiaans restaurant in Markthal Rotterdam

11 1.224

Jamie Oliver opent Italiaans restaurant in Markthal Rotterdam – Jamie Oliver en Italian Food Concepts kondigen met trots de opening van het eerste Jamie’s Italian restaurant in Nederland aan. Italian Food Concepts is de exclusieve partner van Jamie’s Italian in Nederland, België en Noordrijn-Westfalen, Duitsland. Het eerste restaurant zal in het najaar van 2015 openen in Rotterdam. Gevestigd in de Markthal, een levendige overdekte markt waar mensen samen komen, genieten van eten en waar je zintuigen ontwaken.

Jamie’s Italian heeft duizenden fans gewonnen door het creëren van ‘neighbourhood’ restaurants, geïnspireerd op de Italiaanse tafel, waar mensen relaxen, delen en genieten van elkaars gezelschap. Jamie’s Italian is ontworpen als betaalbaar en toegankelijk,waar iedereen welkom is en iedereen zich op zijn gemak voelt. De ‘casual dining experience’ is gebaseerd op het bieden van smakelijk en simpel Italiaans eten, gemaakt van de beste verse ingrediënten. Alle producten die worden gebruikt in Jamie’s Italian hebben hoge welzijnsnormen, deze bewuste kijk op kwaliteit en verantwoordelijkheid wordt sterk gedeeld door Italians Food Concepts.

Jamie Oliver zegt: “I’m delighted to be partnering with the brilliant guys at Italian Food Concepts to open Jamie’s Italian in the Netherlands, Belgium and Nord Rhein Westphalen area, Germany. They’re a talented, creative and ambitious team and I can’t wait to get started on our first site in Rotterdam’s Markthal, right next to the historic market. We’re going to be on the lookout for some amazing people to come and join our team in the not too distant future, so please keep an eye on our website and get in touch“.

jamie-oliverIn 2008 werd het eerst Jamie’s Italian restaurant geopend in Oxford, en is nu geliefd over de hele wereld in landen als Australië, Rusland, Singapore en Zweden. Terwijl Italian Food Concepts en Jamie’s Italian verder zullen uitbreiden in Nederland, België en Noordrijn-Westfalen, Duitsland, is het gehele team nu gefocust op het openen van het eerste restaurant in Rotterdam.

“We zijn verheugd om onderdeel te zijn van restaurants die de schoonheid van authentiek, vers en creatief Italiaans eten laten ontdekken. We willen gasten verblijden met heerlijk eten, goede service, mooie restaurants en betaalbare prijzen. We kijken er naar uit om onze deuren te openen in 2015” zeggen Willem Tieleman en Souad el Hamdaoui, directeuren van Italian Food Concepts.

Meer over Jamie’s Italian
Het eerste Jamie’s Italian restaurant opende in 2008 in Oxford, Engeland. Een samenwerking tussen Jamie Oliver en Gennaro Contaldo, een weerspiegeling van hun passie, nederigheid en warme gevoel voor Italiaans eten. Er zijn nu 35 Jamie’s Italian restaurants in het Verenigd Koninkrijk en 13 internationale restaurants van Sydney tot aan Dublin.

Meer over Italian Food Concepts
Italian Food Concepts is de exclusieve partner van Jamie’s Italian in Nederland, België en Noordrijn-Westfalen, Duitsland, met hopelijk een uitbreiding naar de rest van Duitsland. Het eerste Jamie’s Italian Restaurant in Nederland zal in het najaar van 2015 opengaan in Rotterdam. In de zomer van 2016 zal het tweede restaurant openen in Noordrijn-Westfalen, Duitsland en meer restaurants zullen volgen in de komende jaren.

Printen

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

11 Reacties
 1. Diaan zegt

  Ik ben er afgelopen maand geweest, met een groep van 10 dames en na alle revieuws en commentaren live en op bijvoorbeeld Iens was ik niet heel enthousiast…maar wij daar om 1/2 7 aan tafel, een engels sprekende ober die alles wat wij vroegen uitlegde en regelde (dat wat kon) en iedereen heeft heerlijk gegeten, toetje was super en ik ben geen toetjesmens, Om 22.00 uur zijn wij weer opgestapt en we hebben een heerlijke avond gehad en goed gegeten! Het viel mij echt alles mee….

 2. judita zegt

  Wij waren zeer teleurgesteld. Slecht kwaliteit en duur voor wat je kreeg. Het eten was typisch Engels. Vrij smakeloos. Wij gaan daar nooit meer en zullen het niet aanbevelen aan anderen.

 3. Astrid zegt

  We hebben heerlijk gegeten op oudejaarsdag 2015! Super aardig personeel, zeer klantvriendelijk. Ook de koffie was lekker! Een 9,5!

 4. Rob zegt

  Kerstdiner bij Jamie oliver.Met 10 man daar gegeten ronduit slecht,eens maar nooit meer, Schande dat ze dit durfden te serveren, antipasta was een paar plakjes boterhammenworst met een schaaltje groenvoer en een flinterdun toastje met een dun stukje kaas, was voor 10 personen maar uitgeteld lag er voor 8 personen op deze antipasta plank, maakte opzicht niks uit want was toch teveel omdat iedereen het grootste gedeelte liet staan. Hoofdgerecht was te slecht om daar enige woorden aan vuil te maken, dessert was een smaakloze cheesecake.
  Bediening was een aardig meisje met totaal geen verstand van horeca moest 3 keer terugkomen om te vragen wat wij eigenlijk hadden besteld.,bij binnenkomst waren ze vergeten wat we wilden drinken,kregen onze drankjes pas bij het voorgerecht.
  Nooit meer Jamie Oliver! Een grootte schande.

 5. H.van Royen zegt

  Zaterdag jl daar gegeten voor het eerst,maar ook voor het laatst,
  patat was waarschijnlijn aanveegsel uit de koelkast
  garnering niet om aan te zien
  en dat voor die prijs
  voor ons dus geen aanrader, een koude douche

 6. Anja Roozen zegt

  Mijn dochter Annemarie zou graag Jamie willen ontmoeten in de Markthallen in Rotterdam, hij open daar zijn nieuwe restaurant binnenkort!

  Ze ademt, koken, nieuwe recepten 24 kitchen etc. en naast haar universitaire studie werkt ze in een TOP restaurant.
  Graag uw reactie,

  vr. groet,
  Anja Roozen

  1. Lekker Tafelen zegt

   Wij zijn gewoon Lekker Tafelen Anja en wij ademen vooral ook koken. Maar Jamie ontmoeten kunnen wij helaas niet voor je regelen. Wij laten dat graag aan 24Kitchen over en wie weet ontmoet je Jamie eens in Rotterdam.

 7. kruitjeroermeniet zegt

  Geweldig, ik verheug me erop.

 8. nien zegt

  Echt super gaaf ik zou er zo graag bij aanwezig willen zijn. Jammer dat we gwen datum weten maar alleen najaar! Echt geweldig!

 9. Aysa zegt

  Geweldig dit wil ik heel graag mee maken 4 sure Love Jamie Oliver ,keep me in touch

  1. Lekker Tafelen zegt

   Het wordt in het najaar Aysa, maar we houden je tegen die tijd graag op de hoogte.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website maakt gebruik van functionele en commerciële cookies. Zonder deze cookies is deze website niet mogelijk en ze helpen u aan een betere gebruikerservaring. Oké Lees meer