Lekker Tafelen
Online foodmagazine voor iedereen

Knoflook persen was nog nooit zo eenvoudig

3 1.106

Ken je het geworstel met een traditionele knoflookpers? Wringen, knijpen, er komt nauwelijks iets uit. Smokey al Garlic heeft daar iets op gevonden. Hoe eenvoudig kan het zijn.

knoflookpersEen kunststof knoflookpers, bijzonder klein, en kan ook nog eens in de vaatwasser. Handig op te ruimen in elke keukenlade en ook te gebruiken voor olijven, spaanse pepers en gember. Nooit meer tobben, maar snel even een teentje knoflook pureren, een pepertje fijnwrijven, gemberpuree maken en tapenade of sambal maken.

Doe Twee-drie teentjes knoflook in het bakje, even draaien en je hebt letterlijk in een handomdraai fijngemaakte knoflook!

 

 

Printen

Deze recepten en tips zijn mogelijk ook interessant

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

3 Reacties
 1. Hilda zegt

  It las je bericht ik weet niet of je al voorzien bent maar ze zijn hier in de winkel te koop. Ze kosten 6,05 Euro in allerlei kleuren. Ik weet niet wat ze bij de action kosten. Kan eventueel opsturen. Vr Gr hilda

 2. Ria de Kok zegt

  Graag wil ik weten waar ik de plastic knoflookpers kan bestellen. De suggesties die er nu bij staan, werken niet.
  Zelf heb ik zo’n pers gekocht bij Action, maar die heeft ze niet meer. Het is een erg fijne keukenhulp en wil deze aan anderen kado geven.

  1. Lekker Tafelen zegt

   De oorspronkelijke leverancier van deze pers is Smokey al Garlic uit IJsselstein wat tegenwoordig te vinden is via gerookteknoflook.nl. Hierop is deze echter niet meer te vinden en we kunnen dan ook geen garantie geven. Wel is het verstandig met hun contact op te nemen.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website maakt gebruik van functionele en commerciële cookies. Zonder deze cookies is deze website niet mogelijk en ze helpen u aan een betere gebruikerservaring. Oké Lees meer