Lekker Tafelen
Online foodmagazine voor iedereen

Leffe Lentebier, geraffineerd en licht fruitig

0 464

Wat is er aangenamer dan de eerste lentedagen in te luiden met een bier met een typische unieke lentesmaak? Leffe dacht er net zo over en verrast opnieuw alle bierliefhebbers met een innovatie die tegelijk verfrissend en karaktervol is:

Leffe Lentebier.

Leffe Lentebier is herkenbaar aan zijn fruitige smaak, met een delicaat parfum, gekruid met kruidnagel en vanille, in combinatie met een vleugje caramel. Het bier heeft een licht zoete doch bittere smaak. Leffe Lentebier heeft een alcoholpercentage van 6,6% en is oranjerood van kleur.

Dit bier wordt gebrouwen met respect voor de eeuwenoude traditie van de Abdij van Leffe. Leffe Lentebier heeft een fruitige en geraffineerde smaak. Dit authentieke seizoensbier wordt slechts in een beperkte hoeveelheid gebrouwen en zal jaarlijks op de markt komen om de terugkeer van de mooie lentedagen in te luiden.

Het is een bier met een lichte en elegante smaak en de volheid aan smaken herinnert eraan dat het gaat om een abdijbier dat gebrouwen wordt volgende de traditie.

Leffe Lentebier is beschikbaar van maart tot juni 2012 in de horeca en supermarkten en wordt verkocht in een verpakking van 6 x 30 cl flesjes. De aanbevolen verkoopprijs is 6,99 €.

Over Leffe
Leffe is één van de oudste Belgische abdijbieren, met wortels die teruggaan tot 1240. Het is een authentiek Belgisch degustatiebier, dat tot vandaag de dag gebrouwen wordt met respect voor zijn diepgewortelde traditie. De specifieke mengeling van ingrediënten als mout, maïs en hop, creëert een rijke, volmondige, maar toegankelijke smaak die
van Leffe het degustatiebier bij uitstek maakt. Met zijn uitgesproken en fris karakter, is het ook een bier waar steeds meer mensen van genieten bij het aperitief.
De bieren van de Leffe-familie zijn rijke en volle bieren. Ze worden gebrouwen met ingrediënten van de hoogste kwaliteit en bieden een recept voor de aangename momenten in het leven, waarvan mensen moeten genieten.
Leffe wordt vandaag gedeeld en gedronken door consumenten in meer dan 60 landen over de hele wereld.

Printen

Deze recepten en tips zijn mogelijk ook interessant

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website maakt gebruik van functionele en commerciële cookies. Zonder deze cookies is deze website niet mogelijk en ze helpen u aan een betere gebruikerservaring. Oké Lees meer