Lekker Tafelen
Online foodmagazine voor iedereen

Meesterkok Rudolph van Veen in de keuken van Dinnershow Pandora

De keuken van Dinnershow Pandora staat vanaf 10 september onder de culinaire regie van Rudolph van Veen. Dit nieuws moet je dus echt even lezen.

0 811

De keuken van Dinnershow Pandora staat vanaf 10 september onder de culinaire regie van Rudolph van Veen. De Meesterkok gaat in Studio21 in Hilversum aan de slag om een feestelijk najaarsmenu voor de gasten samen te stellen. Rudolph heeft de regie over het menu en de chefkoks van huiscateraar Oseven bereiden en serveren het diner. Kaarten voor Dinnershow Pandora inclusief het nieuwe najaarsmenu van Rudolph van Veen zijn vanaf vandaag verkrijgbaar via www.dinnershow.nl.

Rudolph van Veen: Speciaal voor deze gelegenheid stel ik een mooi 3- en 4-gangen najaarsmenu samen waarin ik vooral probeer rekening te houden met smaken waar vrijwel iedereen van houdt. Geen moeilijk geknutsel, maar gewoon lekker met smaak gekookt. Herkenbare gerechten met hier en daar een vleugje avontuur, want je bent wel uit!”


Koken voor 900 man

Bij Dinnershow Pandora is er ruimte voor circa 900 gasten. De verschillende gangen van het diner worden tijdens de show voor alle gasten tegelijk geserveerd. Rudolph van Veen heeft met zijn ervaring een passend menu gemaakt dat met de routine van Oseven op tijd bij iedereen op tafel komt.

Rudolph van Veen: ”Lekker koken is één ding, maar voor zoveel mensen tegelijk koken en alles goed verzorgd op tafel krijgen blijft elke avond weer een uitdaging! Daarom ben ik zo blij met de samenwerking met de koks en obers van Oseven. Zowel voor als achter de schermen staat een leuk team van professionals gemotiveerd om het diner tot een succes te maken. Als het goed is kun je dat ook proeven!”

Rudolph van Veen - Dinnershow
Rudolph van Veen – Dinnershow

Rudolph van Veen

Rudolph van Veen (1967) wist als kleine jongen al dat hij kok wilde worden. In 1985 studeerde hij als beste leerling af aan de Culinaire School van Breda en vanaf dat moment was hij vastbesloten om Meesterkok te worden. Hij werkte o.a. in Zwitserland, bij Meesterkok Cas Spijkers en specialiseerde zich in patisserie bij Huize van Wely. Op zijn 27e behaalde hij de titel SVH Meesterkok, de hoogst haalbare graad die een kok in Nederland kan behalen. Rudolph is onder andere bekend door zijn optreden in de RTL-programma’s Life & Cooking en Life4You en zijn programma’s op 24Kitchen.

Dinnershow Pandora

Dinnershow Pandora is dé nieuwe sensationele show in de compleet vernieuwde Studio21. Ruim twintig zangers, artiesten en het Holland Show Ballet, duiken samen met de gasten in een avontuur vol passie, verleiding en spanning. Een complete avond uit in een sfeervolle nachtclub ambiance. Een spectaculaire Vegas geïnspireerde show, waar diner en dans elkaar afwisselen. Verwacht het onverwachte, in een avond vol top entertainment!

Tickets voor Dinnershow Pandora zijn al verkrijgbaar vanaf € 78,-. Voor kaarten of meer informatie over De Dinnershow ga naar www.dinnershow.nl.

Printen

Deze recepten en tips zijn mogelijk ook interessant

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website maakt gebruik van functionele en commerciële cookies. Zonder deze cookies is deze website niet mogelijk en ze helpen u aan een betere gebruikerservaring. Oké Lees meer