Lekker Tafelen
Online foodmagazine voor iedereen

Orca Cool in Heerlen organiseert inspiratiedag met lokale ondernemers

Wie droomt van mooie serviezen en tafelschikkingen moet zeker eens een kijkje nemen bij Orca Cool in Heerlen. Wij bezochten een inspiratiedag die al onze verwachtingen overtrof

0 890

Orca Cool in Heerlen organiseert inspiratiedag met lokale ondernemers – Maandag 17 oktober 2016 reisden wij af naar het Limburgse voor een inspiratiedag van Orca Cool. We waren al enthousiast door de vele foto’s die we voorbij hadden zien komen van mooie serviezen en de prachtige styling waarmee ze dat weten te presenteren. De uitnodiging voor deze inspiratiedag kwam dan ook binnen als de uitnodiging voor een feestje.


Orca Cool

Het in het Limburgse Heerlen gevestigde bedrijf is ook wel bekend onder de naam “De Kookplaneet” en lanceerde onlangs “Hip Tafelen”. Oorspronkelijk begonnen Marc en  Sylvia in de bedrijfskoelingen. Door de vele contacten in de horeca werden daar serviezen aan toegevoegd. Eerst via derden, maar al snel bleek dat het veel leuker en efficiënter was om het zelf te gaan doen. Inmiddels vind je bij Orca Cool een zeer uitgebreide collectie aan serviezen, glaswerk, tafelpresentaties, kookgerei en nog veel meer. Om dit alles eens goed onder de aandacht te brengen van een groter publiek organiseerde Marc en Sylvia een inspiratiedag.

Samen met Lokale Ondernemers

Deze inspiratiedag doen ze niet alleen. Lokale ondernemers werden uitgenodigd en kwamen graag om ook hier hun product onder de aandacht te brengen. Zo treffen we er de volgende enthousiaste ondernemers:

  • Vincent Kaas & Noten specialiteiten
  • Corio Espresso service (Koffiebrander)
  • Marliv (o.a. bedrijfskleding)
  • Wijnhandel Maxwijn

Verwachtingen overtroffen

Het bezoekje aan deze inspiratiedag overtrof al onze verwachtingen. Voor ons was dit één grote snoepwinkel waar we echt heel hebberig van werden. Orca Cool levert normaliter alleen aan de horeca. Maar wie in de gelegenheid is hier een graantje van mee te pikken willen we zeker zeggen…. pak die kans.

http://www.orcacool.nl/

 

Printen

Deze recepten en tips zijn mogelijk ook interessant

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website maakt gebruik van functionele en commerciële cookies. Zonder deze cookies is deze website niet mogelijk en ze helpen u aan een betere gebruikerservaring. Oké Lees meer