Lekker Tafelen
Online foodmagazine voor iedereen

Picknicken aan de maas

Restaurant Karakter presenteert Karakter’s Picnic Box: een rijkgevulde disposable doos voor twee personen, vol hartige en zoete lekkernijen voor een gezellige lunch in het park.

0 151

Restaurant Karakter presenteert Karakter’s Picnic Box: een rijkgevulde disposable doos voor twee personen, vol hartige en zoete lekkernijen voor een gezellige lunch in het park. De stevige doos is gevuld met een uitgebreide lunch van BLT sandwiches, bietenwraps tot vers fruit. Kies een lekker plekje in het groen aan de Maas of in het Park en lentekriebels zijn gegarandeerd. Je kunt Karakter’s Picnic Box zeven dagen per week bestellen en afhalen bij het restaurant. Laat de zomer maar komen!

Rijkgevulde box voor twee

Karakter’s Picnic Box kost € 37,50 per doos en zit vol lekkers voor twee personen. In de uitvouwbare, disposable doos zitten ook servetten, bestek en glaasjes die je in de box kunt vastzetten. Wat krijg je?

  • BLT- sandwich met boerenkaas, knapperige bacon, tomaat, little gem en mayonaise
  • wortelwrap met paprika-fetaspread
  • sandwich met avocado, ei en tomaten-/peperjam
  • bietenwrap met doperwten-mint hummus
  • pastechi met kip
  • gefrituurde kaasbal
  • vers fruit
  • sweet bites
  • coleslaw
  • fles witte/rode wijn of rosé (naar keuze, 7,5 dl) of een fles Zoetermeerse appelsap

Uiteraard kan Karakter ook een vegetarische of vegan box samenstellen.

Je kunt de box minimaal één dag van te voren voor 22:00 uur bestellen. Stuur een bericht naar info@restaurantkarakter.com of via Whatsapp: tel 06-48 520 030. Vermeld in het bericht je naam en telefoonnummer, het aantal boxen dat je wilt bestellen en je keuze wit/rood/rosé of appelsap. Liever een vega of veggie box? Laat het ons weten!

Na bevestiging krijg je een Tikkie waardoor je met je mobiel gemakkelijk en snel kunt betalen. Daarna haal je de box tussen 12:00 en 14:00 uur op bij restaurant Karakter (annuleren kan tot 48 uur van te voren). Voor € 5 extra wordt je box bezorgd op een locatie in Rotterdam. Bij een bestelling van drie boxen of meer vervallen de bezorgkosten.

De keuken van Karakter

Seizoensgebonden en dagvers met veel biologische producten, dat is Restaurant Karakter. Chefs en eigenaren Nathan en Pety koken met een ‘culinair bewustzijn’. Dat wil zeggen dat het menu zowel duurzaam als ontzettend lekker moet zijn. Eén van de belangrijkste kenmerken van Karakter is dat er geen vaste kaart is. Het menu wordt per één á twee weken vernieuwd. Op deze manier kunnen de chefs altijd actueel inspelen op het aanbod.

Printen

Deze recepten en tips zijn mogelijk ook interessant

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website maakt gebruik van functionele en commerciële cookies. Zonder deze cookies is deze website niet mogelijk en ze helpen u aan een betere gebruikerservaring. Oké Lees meer