Lekker Tafelen
Online foodmagazine voor iedereen

Professioneel Foodfotograaf Jan Bartelsman lanceert nieuw internationaal food fotoplatform

TopSpots onderscheidt zich van andere restaurantgidsen en -websites door haar unieke platform met mooie beelden die, om een perfecte en complete indruk te geven, beeldvullend uit te vergroten zijn voor zowel je computer als je telefoon.

0 697

Lancering gaat gepaard met opening galerie Food Art Mister White

www.topspots.eu

Op 15 september 2016 lanceerde fotograaf Jan Bartelsman zijn nieuwe meertalige food fotoplatform waar een internationale media mix met teksten van vooraanstaande culinaire journalisten, gastronomische deals en een breed scala aan food en interieur fotografie te vinden is. De lancering vond plaats in restaurant Meneer de Wit Heeft Honger in centrum Meneer de Wit, de plek waar tevens vandaag zijn galerie Food Art Mister White is geopend.


Platform

TopSpots onderscheidt zich van andere restaurantgidsen en -websites door haar unieke platform met mooie beelden die, om een perfecte en complete indruk te geven, beeldvullend uit te vergroten zijn voor zowel je computer als je telefoon. Daarnaast bevat het up to date recensies van de meest toonaangevende culinaire journalisten en leuke extra’s. Op TopSpots staat een selectie van kroegen en sterrenrestaurants die echt een toevoeging zijn voor een stad en de journalisten vertellen je maar al te graag waarom.

Extra verwennen

Bezoekers van TopSpots kunnen zien welke restaurants, in samenwerking met ambachtelijke producenten, hapjes en drankjes weggeven voor degene die extra verwend wil worden. Op dit moment zijn er leuke extra’s bij diverse restaurants van o.a. kaviaar amuses van Annadutch, gin tonic sorbet van Hermit Dutch coastal gin en ijsmaker Metropolitan, mixen van Nobeltje likeur uit Ameland en garnalenkroketten van Peek uit Texel. Op de website kan je zien welke verwennerij in de restaurants wordt geserveerd.

Food Art Mister White

Food Art Mister White, photography, painting, sculpture en design is een initiatief van Jan Bartelsman, Eveline Jaeger en Meneer de Wit, centrum voor kunst, cultuur en ontwikkeling. In de nieuwe galerie zullen diverse tentoonstellingen plaatsvinden waar eten en drinken centraal staan. In de eerste expositie in Food Art Mister White laat Jan Bartelsman foto’s zien die zijn genomen voor zijn TopSpots site. Deze expositie is te zien van 15 september tot 15 december.

Over Jan Bartelsman

Initiatiefnemer Jan Bartelsman is een bekend culinair en lifestyle fotograaf. Bartelsman heeft inmiddels meerdere awards in ontvangst mogen nemen, zoals: driemaal de Gourmand World Cookbook Awards voor Puurst, het kookboek van de Librije (***), voor de Domaine de la Romanée-Conti en voor Cucina di Casa Mia.

Printen

Deze recepten en tips zijn mogelijk ook interessant

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website maakt gebruik van functionele en commerciële cookies. Zonder deze cookies is deze website niet mogelijk en ze helpen u aan een betere gebruikerservaring. Oké Lees meer