Lekker Tafelen
Online foodmagazine voor iedereen

Sfeertips voor een gezellig avondje thuis

0 784

Het wordt weer sneller donker, jij bent op zoek naar warmte en gezelligheid. Herkenbaar toch? In samenwerking met Bolsius hebben wij vijf handige sfeertips voor een gezellig avondje thuis op een rij gezet.

sfeertip 1:


Back to basic

Ga lekker een avondje back to basic.
Doe alle lampen uit, zet overal theelichtjes neer en kruip vervolgens fijn op de bank met een kop thee en een goed boek. In no time heerlijk relaxen.
Heb je niet genoeg theelichthouders? Drie theelichtjes op gekleurde gebaksbordjes zien er ook hartstikke leuk uit! Zorg in ieder geval dat ze op een niet brandbare ondergrond staan.

sfeertip 2:

Feestje? Een warm welkom

Heb je een feestje in het vooruitzicht? Met een paadje van theelichten in lantaarns heet je je gasten een warm welkom!
Als je geen lantaarns hebt, zijn grote lege glazen een leuk alternatief. En voor een extra feestelijk tintje versier je die in een handomdraai met onze gratis trendy decoratiestickers.

sfeertip 3:

Blad met verschillende theelichthouders

Plaats op een blad allerlei verschillende vormen en maten theelichthouders met een glanzend oppervlak.

Door de verschillende vormen wordt het licht van de vlammetjes prachtig weerkaatst. Een feestje op tafel! En het ziet er ook als de kaarsjes niet aan zijn hartstikke leuk uit!

sfeertip 4:

Combineer theelichthouders met rustiekkaarsen

Theelichten in kleurrijke houders zijn heel leuk te combineren met rustiekkaarsen. Door het hoogteverschil worden de rustiekkaarsen mooi verlicht door de vlammetjes van de theelichten.

sfeertip 5:

Trendy raamdecoratie

Met de gratis decoratiestickers versier je je ramen én je theelichten. Door een brandend theelichtje voor de raamdecoratie te zetten kleuren de stickers prachtig op.

Houd je echt van glitter en glamour? Plak ze ook eens op een spiegel!

Tijdelijk 15% gratis

Mag ik me even voorstellen?

Hallo, ik ben Bolsius en kwaliteit is mijn tweede naam. Ik doe geen loze beloftes, maar kom ze altijd na. Vind je me een opschepper? Ben ik niet met je eens, want mijn vlam brandt al ruim 140 jaar. Eigenlijk ben ik jouw nieuwe vlam! Lees verder

 

Nu verkrijgbaar!

Bij de speciale actieverpakking van Bolsius 6- en 8-uurs theelichten krijg je tijdelijk 15% gratis inhoud.

 

Printen

Deze recepten en tips zijn mogelijk ook interessant

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website maakt gebruik van functionele en commerciële cookies. Zonder deze cookies is deze website niet mogelijk en ze helpen u aan een betere gebruikerservaring. Oké Lees meer