Lekker Tafelen
Online foodmagazine voor iedereen

Stoven in de Le Creuset

0 1.160

Waarin maak je betere stoofpotten dan in de geëmailleerde gietijzeren ‘cocottes’ van Le Creuset? Deze onverslijtbare kookpotten van superieure kwaliteit worden al sinds 1925 door Le Creuset gemaakt. De totale productie voor de wereld gebeurt nog altijd in de oorspronkelijke fabriek in Picardië, al meer dan tachtig jaar.

De prachtige vorm, de originele kleuren en de indrukwekkende kwaliteit van een Le Creuset-pot garanderen je de lekkerste stoofschotels. Het zijn hartverwarmende eenpansgerechten die enkele uren op een heel zacht vuur staan te sudderen, zodat de ingrediënten de tijd hebben om hun smaken vrij te geven. De voedingswaren behouden hun natuurlijke sappen, vitaminen en mineralen. Bovendien is een stoofpot bijzonder makkelijk te bereiden, en geeft het lange stoven je de tijd om andere dingen te doen.

In dit boekje staan de lekkerste recepten van stoofpotjes, van klassiekers tot originelere versies: Eend met raapjes en sinaasappel, Boerderijkip met morieljes, Kip op Marokkaanse wijze, Lamsstoofpot met vanille en veel meer. Steeds in een goeie ouwe Le Creuset cocotte!

  • de 40 lekkerste stoofpotrecepten: makkelijk en overheerlijk
  • zowel klassiekers als originele versies
  • Le Creuset is een begrip en wint nog steeds aan populariteit

Technische gegevens

  • druk 1ste
  • formaat 20 x 20 cm
  • omvang 64 pag.
  • illustraties kleurenfoto’s
  • uitvoering gebonden
  • prijs € 9,95
  • nur 440
  • isbn 978 90 5956 421 3
  • categorie culinair
  • uitgever Fontaine uitgevers

Bestellen

Printen

Deze recepten en tips zijn mogelijk ook interessant

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website maakt gebruik van functionele en commerciële cookies. Zonder deze cookies is deze website niet mogelijk en ze helpen u aan een betere gebruikerservaring. Oké Lees meer