Lekker Tafelen
Online foodmagazine voor iedereen

Toffe Château La Fleur Petrus Bordeaux actie van HEMA!

Win bij HEMA een bezoek aan het zeer exclusieve Château La Fleur-Pétrus. Bij aankoop van fles Moueix Bordeaux of Saint-Émilion kans op een unieke wijntour.

0 300

HEMA heeft sinds kort twee wijnen van het Franse wijnhuis Moueix uit Bordeaux in het assortiment. En dat willen ze laten weten! Daarom geeft HEMA drie bezoekjes weg voor twee personen aan Château La Fleur-Pétrus. Château Petrus is het vlaggenschip van de familie Moueix en de ‘buurman’ van het prestigieuze, maar voor de meesten van ons onbetaalbare, wijnhuis Château Petrus.

Deze unieke kans wil je natuurlijk niet missen. Tijdens het bezoek aan Château La Fleur-Pétrus wordt een exclusieve rondleiding gegeven en een culinaire lunch met begeleidende wijnen geserveerd. Maar dat is nog niet alles. Ook een overnachting in Bordeaux en entrée voor het prachtige Cité du Vin museum zijn inbegrepen in de te winnen prijs. Deze wijntrip is de ultieme kans om je helemaal te laten onderdompelen in de wereld van Bordeaux.

Om te winnen hoef je alleen maar een van de twee Moueix wijnen, afkomstig van hetzelfde wijnhuis, te kopen en je aan te melden bij HEMA.

Château La Fleur-Pétrus

Door deze wijnen aan het assortiment toe te voegen biedt HEMA de mogelijkheid aan een breed publiek om kennis te maken met de bijzondere diepgaande smaken van deze wijnen. De onderscheidende elegantie en complexiteit van de wijnen uit Saint-Émilion is vooral te danken aan de klei en kalksteen bodems van de appellatie: de kalksteen biedt elegantie, structuur en mineraliteit terwijl de klei diepte, rijkdom en generositeit brengt.

Château La Fleur-Pétrus ligt op het zogenaamde ‘plateau van Pomerol’ naast de beroemde buren Château Lafleur en Château Pétrus. In 1950 kwam het Château in handen van Jean- Pierre Moueix. Hij ontwikkelde hier unieke en hooggewaardeerde wijnen, blends van voornamelijk merlot aangevuld met een klein percentage cabernet franc en petit verdot. Dit heeft geresulteerd in wereldberoemde wijnen met een unieke smaakbeleving.

Hoe doe je mee:

Iedereen kan meedoen aan deze bijzondere win-actie. Je hoeft alleen één van de twee wijnen, Moueix Saint-Émilion of Moueix Bordeaux, te kopen bij HEMA ( meer mag natuurlijk altijd 😉 ). Na aankoop van de wijn ga je naar hema.nl/wijn en laat je bij de Moueix Saint-Émilion of de Moueix Bordeaux een reactie achter waarom jij zo graag deze wijnen bij HEMA koopt. Om je deelname te bevestigen, stuur je daarna jouw reactie, samen met een foto van de kassabon van de gekochte Moueix-wijn, op naar kerstwijn@hema.nl.

Let op: je doet pas mee als je op de website je reactie hebt geplaatst én HEMA jouw mail met kassabon heeft ontvangen! Bekijk alle verdere deelname- en actievoorwaarden op www.hema.nl/kerstwijnen

Printen

Deze recepten en tips zijn mogelijk ook interessant

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website maakt gebruik van functionele en commerciële cookies. Zonder deze cookies is deze website niet mogelijk en ze helpen u aan een betere gebruikerservaring. Oké Lees meer