- Lekker Tafelen - https://lekkertafelen.nl -

VacuVin weer razenspopulair


VacuVin we kennen het eigenlijk allemaal van de luchtdicht afsluitbare voorraadpotten met het bekende pompje. Zo’n 20 jaar terug was VacuVin dan ook al bekend. Iedereen had toen wel zo’n voorraadpot in huis onder het motto: “lekker makkelijk”. Maar inmiddels heeft de tijd niet stil gestaan. Lange tijd hebben we niet zoveel gehoord van dit merk, maar het is echt terug van weggeweest. Tijd voor een update. Een overzicht van hot items binnen het VacuVin assortiment.

Vlees marineren in luttele minuten
Vlees kan op diverse manieren gemarineerd worden, maar met de VacuVin Instant Marinater heb je een groots effect in luttele minuten. Dit is wel een erg speciale manier! Door een vacuüm te creëren gaan de poriën van het vlees openstaan, hierdoor wordt de marinade veel sneller en efficiënter opgenomen. Dat zal lekker smaken!

De Marinater gebruikt een speciaal vacuümsysteem waarmee het uniek gevormde bakje wordt ontdaan van lucht. Dit is niet alleen gunstig voor de opname van de marinade in het gerecht, het gerecht blijft ook langer vers en fris. Marinades moeten vaak lang staan, maar met de Marinater wordt deze tijd aanzienlijk verkort en blijft de inhoud ook lekker vers. Als u echt lekker en met gemak wilt koken, is de Marinater onmisbaar!

De originele bekende bewaarbus, nu in een modern jasje
Gemalen of verse koffie blijft langer vers wanneer dit vacuüm vrij bewaard wordt. Vacu Vin biedt de oplossing. Een vacuümdichte bak welke na het openen vacuüm vrij gemaakt kan worden met de pomp. Smaak, aroma en versheid worden gegarandeerd.

Functionaliteit, kwaliteit en originaliteit zijn de merkwaarden van Vacu Vin. Functionaliteit is de basis van het succes van alle Vacu Vin producten. Het merk richt zich op alles wat te maken heeft met het genieten van eten en drinken.

 

Robuuste knoflookpers met handig schraapmechanisme

Knoflook wordt vaak toegevoegd aan de maaltijd. De aroma komt vooral tot zijn recht wanneer de knoflook geperst wordt. Om te voorkomen dat de helft in de pers blijft zitten heeft Vacu Vin een handig hendeltje toegevoegd.

 

Spaar ruimte en werk schoon met de Snijplank met afvalbak

Op één of andere manier is er altijd te weinig ruimte op een snijplank. De plank van VacuVin gaat hier verandering in brengen! Onder het snijoppervlak bevindt zich een schaal die al het snijafval op kan vangen. Genoeg ruimte om te snijden!

De snijplank van VacuVin is een zeer volledige snijplank. Hij is compleet met een sapgeul en een lade om snijafval van voedsel te scheiden, het aanrecht blijft dus schoon. Ook is hij voorzien van antislip voetjes om wegschuiven te voorkomen. Bovendien is de plank dubbelzijdig te gebruiken! Onmisbaar in elke keuken!

 

Doorzichtige VacuVin voorraadbus voor Ontbijtgranen

Deze bewaarbus is perfect voor het bewaren van cornflakes of ontbijtgranen. Door de vacuum binnenkant zal het keer op keer een vers ontbijtje worden! Met Vacu Vin is het weer netjes in de keuken!

De VacuVin voorraadbus is prachtig om cadeau te geven. Vul deze dan bijvoorbeeld met popcorn, cornflakes of cruesli. Het wordt nog persoonlijker als je hierin een eigen muesli samenstelt via Mymuesli.nl

De VacuVin Ananassnijder. Reden om weer verse ananas te eten

De ananassnijder verwijdert de kern, schilt en snijdt in een beweging een verse ananas in minder dan 30 seconden. De ananassnijder werkt als een kurkentrekker en snijdt het vruchtvlees in prachtig gevormde schijven. Snel en gemakkelijk.

En natuurlijk vindt je volop recepten met verse ananas[1] op onze website.

Het schillen van een verse ananas wordt zo weer makkelijk en het is zo veel lekkerder als de ananas uit blik. Gebruik je verse ananas nu weer in gerechten, sapjes en fruitsalades zonder de tijdrovende klus van het schoonmaken.

Met VacuVin open je potten zonder krachtinspanning.

Steek je energie weer in  het bereiden van je gerecht. Met de Potten Opener worden potten namelijk gemakkelijk en snel geopend. Dankzij de stevige grip en handige hefmechanisme is geen deksel meer een uitdaging. De Potten Opener beschadigt de deksel niet, zodat de pot ook weer afgesloten kan worden.

De Vacu Vin Potten Opener is geschikt voor vrijwel alle potten. Vanwege de stevige grip en handige hefmechanisme kost het weinig kracht om een pot te openen. Daardoor hoeft niet altijd de man des huizes of de buurman ingeschakeld te worden iedere keer als eer een pot augurken open moet. Ook wordt de deksel niet beschadigd bij het gebruik van dit hulpmiddel en kan de deksel zodoende hergebruikt worden.

VacuVin helpt je groenten en fruit snijden

Het snijden van groente of fruit wordt een simpel klusje met de VacuVin Slice & Catch. In een handomdraai wordt alles gesneden. De plakjes worden ook nog eens opgevangen in de beker. Het werkt simpel: stop het eten op de mesjes en druk op de beker.

Snijden was nog nooit zo simpel: leg het te snijden groente of fruit op de roestvrijstalen mesjes, stop de beker er op en druk op de beker. Het eten wordt gesneden en de plakjes worden handig opgevangen zodat er niets kwijt raakt. De VacuVin Slice & Catch is erg makkelijk in gebruik, is veilig en ook nog eens simpel schoon te maken.

 

Links in dit artikel:
  1. recepten met verse ananas: http://lekkertafelen.nl/kookschool/verse-ananas/