Tweemaal per jaar presenteren het Frites Atelier de nieuwe Frites Specials, welke ontstaan zijn uit door Sergio bedachte smaakcombinaties. Geïnspireerd op eerder gemaakte reizen en ervaringen in verschillende keukens creëerde hij twee Frites Specials met totaal verschillende smaken. Vanaf vandaag serveert Frites Atelier de smaakvolle ‘Classic Spiced Indonesian Stew’ en de vegetarische ‘My Umami’.
CLASSIC SPICED INDONESIAN STEW
Alle smaken van de Indonesische keuken komen samen in deze Rendang special. Van de huisgemaakte sambal, tot zoetzure gepekelde groentjes en aardse smaken van gember, chili en kokosmelk. De aromatische kaffir lime geeft een fris accent aan deze traditionele Indonesische stoofschotel.
MY UMAMI
Ze verwelkomen de koudere maanden van het jaar met diepe umamismaken. Zwart olijvenpoeder, hard gerijpte Ricotta, paddenstoelen tapenade en de huisgemaakte truffelmayonaise. Fijngehakte bieslook en geraspte citroenzeste maken deze special compleet.
Naast de Frites Specials komt Sergio met meer verrassingen op het menu van Frites Atelier. Zo wisselen ze de huidige Beef Burger in voor de Cheddarcheese Burger. De brioche bun is belegd met een gegrilde en sappige Black Angus burger met daarover heen een combinatie van gesmolten Cheddar- en Parmezaanse kaas. De knapperige kropsla, ingelegde Jalapeño pepers en huisgemaakte Samurai saus maken deze licht pikante en smakelijke sensatie compleet!
Vanaf vandaag zijn ook de ‘Apero Croquettes’ verkrijgbaar bij Frites Atelier. Hiermee kies je voor ‘the best of both worlds’! Deze mini croquettes zijn volgens hetzelfde recept gemaakt als de garnaal-, rundvlees- en kaas-croquettes. Samen met de bijpassende huisgemaakte truffel- en basilicummayonaise en tartaarsaus, is dit trio perfect om te delen of om van alle smaken te genieten!
Tot slot hebben ze nog de Chicken Chunks. De Chicken Chunks zijn een nieuwe, tasty snack op het menu! Samen met de Classic Mayonaise en The Chefs Ketchup kan zowel groot als klein genieten van deze smakelijke crispy bites.