Lekker Tafelen
Online foodmagazine voor iedereen

Zoku zelfgemaakte ijslolly’s nu met social pops

0 417

Zoku, bekend van de zelfgemaakte ijslolly’s in zeven minuten, introduceert dit voorjaar de Social Media Kit Box. Afgeleid van de trendy social media creëer je met de Zoku Social Media Kit Box je eigen berichten en figuren op de ijslolly’s. Je kunt bijvoorbeeld ook je eigen naam op de ijslolly zetten voor een persoonlijk ijsje.

socialmediakitbox5

Technische specificaties
tl_zoku_socialpops_1-2revInhoud:   53 teksten/figuren inclusief opslagbakje en instructieboekje
Afmetingen:  4.6” x 6.6” x 2.14”
Winkeladviesprijs: € 19,95

Verkrijgbaar bij de betere kookwinkels en warenhuizen.

Zoku Quick Pop Maker
Zoku was dè zomerhit van 2011 met de Zoku Quick Pop Maker waarbij ijslolly’s in zeven minuten worden klaargemaakt. Je bereid ijsjes in vier gemakkelijke stappen. Nadat de ijsjesmaker 24 uur in de koelkast heeft gestaan kun je de stokjes in de ijsjesmaker doen. Doe vervolgens je zelfgemaakte sapje in de ijsmaker en wacht totdat het ijsje klaar is. Het unieke aan deze ijsjesmaker is dat het maar zeven minuten duurt voor dat het ijsje klaar is.

Om een indruk te krijgen van de ijsjesmaker van Zoku:

Over Zoku
Zoku ontwerpt unieke producten voor thuis. Zoku is een collectief van creatievelingen die producten creeren die het leven aangenamer maken door intelligent design en ontwerp. De Quick Pop™ Maker is de eerste product introductie.
Kijk voor meer informatie op http://www.zokuhome.com en bedenk je eigen ijssmaak.

Zoku_Quick_Pop_Maker_02

Printen

Deze recepten en tips zijn mogelijk ook interessant

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website maakt gebruik van functionele en commerciële cookies. Zonder deze cookies is deze website niet mogelijk en ze helpen u aan een betere gebruikerservaring. Oké Lees meer