Gnocci à la minute met rucola en spekjes – een makkelijke en smaakvolle maaltijd die snel klaar is.
Gnocci een heerlijk aardappelproduct
Als je gnocci maakt, maak er dan twee keer zoveel van. Vries de helft in en gebruik die als je een keer snel iets wilt eten. Wanneer het ontdooit, hoeft het slechts een paar minuten te koken. Ze zijn klaar wanneer ze bovendrijven.
Gerookt spek snel en lekker
Het uitbakken van gerookt spek in een droge koekenpan geeft je gerecht snel veel smaak, voeg daar nog kerstomaatjes en rucola aan toe en je bent al bijna klaar. Bestrooi je gerecht royaal met parmezaanse kaas. Wanneer je echt lekker wil eten, koop dan een stuk parmezaanse kaas niet de geraspte versie.
Het geheim van gnocci al la minute
Zorg dat je alles klaar hebt staan zodat de gnocci kookt terwijl je het spek uitbakt ,zo heb je in no time een lekkere maaltijd op tafel staan.
Heerlijke recepten met rucola
Rucola is meer dan alleen sla, diverse recepten met rucola bewijzen dat sla je gerecht net dat beetje extra geeft.
Gnocci à la minute
Print receptIngrediënten voor dit recept
- 450 gram gnocci
- 125 gram magere spekreepjes
- 75 gram rucola
- 150 gram kerstomaatjes
- 50 ml kookroom
- 1 eetl truffelolie
- parmezaanse kaas
- peper
Bereidingswijze van dit recept
Zo maak je gnocci al la minute;
Breng een pan water aan de kook en kook de gnocci tot ze boven komen drijven, schep ze uit het water. Verhit een koekenpan eb bak hierin de spekjes krokant. Voeg er de kerstomaatjes aan toe en bak deze heel kort even mee. Voeg de room en truffelolie bij de spekjes en tomaat, schep er de gekookt gnocci doorheen en warm alles even goed door. Voeg de rucola toe en schep deze er luchtig doorheen. Doe alles over in een schaal en rasp er royaal parmezaanse kaas en peper uit de molen over. Serveer direct.
Tafel lekker !!
Lekker!