Gehakt kan minder saai. Als je dan toch vlees eet doe het lekker en goed. Gebruik in dit gerecht absoluut rundergehakt. Dat verwerkt prettiger en combineert beter. Het resultaat is verbluffend lekker!
- 400 gram rundergehakt
- 2 eetlepels ketjap
- 2 eetlepels mosterd
- 1/2 eetlepel zout
- 1 theelepel peper
- 2 eieren
- 80 gram paneermeel
Meng gehakt met de overige ingrediënten. Goed mengen en een grote bal maken. Verdelen in ongeveer 4 stukken. Met behulp van een kookring schijven maken ter grootte van een hamburger. Niet te dik dan garen ze lastiger. Maak een grillpan gloeiend heet. Leg de hamburgers er in en schroei ze aan beide kanten even dicht. Heel kort! Zet het vuur lager en laat ze langzaam doorgaren.
Heerlijk bij stamppot rauwe andijvie.
Het lijkt me heerlijk, bedankt voor het recept, ik ga het maken!
Zo lekker! en zo simpel. Dat is Lekker Tafelen 😉