Lekker Tafelen
Online foodmagazine voor iedereen

Aardappelsalade met tomaten

0 427

  • 400 gram aardappelen
  • 2 blikjes cornedbeef
  • 4 trostomaten
  • 4 grote zure augurken
  • 1,5 deciliter zure room
  • 2 eetlepels citroensap
  • 1 theelepel mosterd
  • zout en peper
  • wat slablaadjes
  • 2 eieren

Schil de aardappel en kook ze in een beetje water met een snufje zout gaar. Laat ze afkoelen en snijd ze in blokjes. Kook de eieren 8 minuten, pel ze en snij ze in plakjes. Snij de cornedbeef in blokjes. Ontvel de trostomaten en snij ze in kleine stukjes. Snij ook de augurken in plakjes. Roer in een kom een saus van de zure room, citroensap, mosterd en wat zout en peper. Vermeng in een grote kom de aardappelblokjes, cornedbeefblokjes, tomatenstukjes en augurkplakjes. Giet de saus over de salade en schep alles goed door elkaar. Bedek een schaal met wat slablaadjes en schep hier de salade op. Leg bovenop de salade de plakjes ei. Lekker met bruin stokbrood en boter.

Printen

Deze recepten en tips zijn mogelijk ook interessant

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website maakt gebruik van functionele en commerciële cookies. Zonder deze cookies is deze website niet mogelijk en ze helpen u aan een betere gebruikerservaring. Oké Lees meer