Abrikozen met geitenkaas en pistache
De zomer is echt mijn seizoen, het leven lijkt gewoon wat makkelijker met een zonnetje. Lekker weer (soms helaas minder), gezellig eten in de tuin of op het balkon, lange avonden… de zomer kan mij niet lang genoeg duren!
Bij de zomer en warm weer horen snelle recepten, heel lang in de keuken staan doen we de andere seizoenen wel weer. Ik vind het altijd leuk om verschillende makkelijke gerechtjes en hapjes op tafel te zetten, voor ieder wat wils en het eet heel gezellig. Zo ook deze abrikozen met geitenkaas en pistache. De smaakcombinatie van de zoete abrikozen met de geitenkaas en crunchy pistachenootjes is erg lekker.
Voor 6 hapjes heb je nodig;
- 6 gewelde abrikozen zonder pit
- 30 gr zachte geitenkaas
- 10 gr gepelde pistachenootjes
Verwijder de velletjes en hak de pistachenootjes.
Leg de abrikozen op een mooi bord en verdeel hier de geitenkaas over. Strooi de gehakte pistachenootjes over de geitenkaas en druk de nootjes goed aan.
Tafel lekker!