Lekker Tafelen
Online foodmagazine voor iedereen

Ananassaus

0 813

Lekker bij geroosterd varkensvlees, ham of kip

  • 1 ananas in blokjes
  • 2 grof gehakte teentjes knoflook
  • 1/2 eetlepel sojasaus
  • 2 eetlepels droge sherry
  • 1 rood pepertje, van zaad ontdaan en in stukjes gesneden
  • 1/2 theelepel witte peper
  • 2 eetlepels fijngesnipperde bieslook

Doe de stukjes ananas, de knoflook, sojasaus, sherry, het pepertje en de witte peper in een blender en pureer alles 30 seconden. Verwarm de saus vlak voor het opdienen in een pannetje en voeg dan pas de gesnipperde bieslook toe.

Printen

Deze recepten en tips zijn mogelijk ook interessant

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website maakt gebruik van functionele en commerciële cookies. Zonder deze cookies is deze website niet mogelijk en ze helpen u aan een betere gebruikerservaring. Oké Lees meer