Lekker Tafelen
Online foodmagazine voor iedereen

Bieslooksaus

0 1.638

  • 1 liter yoghurt
  • 2 sjalotjes
  • 1 augurk
  • flinke bos bieslooksprieten
  • 2-4 teentjes knoflook
  • 2 el augurkennat

Leg een stuk keukenrol of een theedoek in een grote zeef en giet daar de yoghurt in. Zet deze op een schaal en laat minimaal 8 uur (in de koelkast) uitlekken. Gooi het lekvocht weg en doe de dikke yoghurt in een schaal.

Hak de augurk en sjalotjes superfijn en roer door het yoghurtmengsel. Knip de bieslook boven het yoghurtmengsel fijn. Pers tot slot de knoflooktenen er boven uit en voeg het augurkennat toe. Roer goed door elkaar.

Printen

Deze recepten en tips zijn mogelijk ook interessant

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website maakt gebruik van functionele en commerciële cookies. Zonder deze cookies is deze website niet mogelijk en ze helpen u aan een betere gebruikerservaring. Oké Lees meer