Lekker Tafelen
Online foodmagazine voor iedereen

Aardappelen met knoflook en rozemarijn uit de oven

Heerlijk geurende aardappelen met knoflook en rozemarijn. Super simpel en toch zo smaakvol. Vaak denken we veel te ingewikkeld om iets lekkers op tafel te zetten.

0 81

Aardappelen met knoflook en rozemarijn uit de oven – Heerlijk geurende aardappelen met knoflook en rozemarijn. Super simpel en toch zo smaakvol. Vaak denken we veel te ingewikkeld om iets lekkers op tafel te zetten.

Aardappelen met knoflook en rozemarijn uit de oven

Bijgerecht voor 4 personen

Verwarm de oven voor op 225 graden. Schil de aardappelen en snijd deze in royale blokjes. De de aardappelblokjes in een pan water met wat zout en breng aan de kook. Laat niet langer dan 1 a 2 minuten koken. Giet de aardappelen af en schud het overtollige water er goed vanaf.

Verhit wat olie in een braadslede en doe aardappeltjes, knoflook en rozemarijn in de braadsleden. Breng op smaak met zout en peper. Zet het geheel ca. 20 minuten in de voorverwarmde oven of tot ze goudbruin en knapperig zijn.

Aardappelen met knoflook en rozemarijn uit de oven serveer je als bijgerecht bij een lekker stukje vlees en natuurlijk met verse groenten en/of een salade. Varieer met de kruiden en voeg ook eens andere ingrediënten toe als paprika, spek of champignons.

Printen

Deze recepten en tips zijn mogelijk ook interessant

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website maakt gebruik van functionele en commerciële cookies. Zonder deze cookies is deze website niet mogelijk en ze helpen u aan een betere gebruikerservaring. Oké Lees meer