Lekker Tafelen
Online foodmagazine voor iedereen

Blokjes geitenkaas, gerold in zoete peren

0 659

De peren zijn nog maar net van de boom. Het aanbod is dan ook groot en menig groenteman, fruitteler of supermarkt doet zijn peren voor zachte prijsjes van de hand. Weet je niet wat je er mee moet? Serveer ze dan eens als voorgerechtje of als borrelhapje, heel eenvoudig maar bijzonder chique.

Schil de peren en snijd het vruchtvlees in dunne royale plakken. Verhit wat boter in een pan en laat hierin de peren even 2 minuten zachtjes bruin kleuren. Voeg wat honing toe en laat even karameliseren.
Snij een stukje geitenkaas in staafjes. Rol er de plakjes peer omheen en steek er een cocktailprikkertje in. Maal er voor het serveren nog wat zwarte peper over.

Printen

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More