Lekker Tafelen
Online foodmagazine voor iedereen

Blote billetjes in het gras

0 433

250 gram kleingesneden snijbonen
1 grote pot witte bonen
500 gram aardappels
20 gram boter
½ dl. hete melk
zout, peper

Schil en was de aardappels en snij ze in stukken. Doe de aardappels in een pan, leg de gesneden snijbonen erop en kook ze in wat water met zout in ca. 20 minuten gaar. Verwarm intussen de bonen. Giet de aardappels en bonen af en stamp ze samen fijn. Maak er met de hete melk en boter een smeuïge puree van. Giet de warme bonen af en schep ze er voorzichtig door zodat ze heel blijven. Breng op smaak met zout en peper.

Printen

Deze recepten en tips zijn mogelijk ook interessant

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website maakt gebruik van functionele en commerciële cookies. Zonder deze cookies is deze website niet mogelijk en ze helpen u aan een betere gebruikerservaring. Oké Lees meer