Lekker Tafelen
Online foodmagazine voor iedereen

Boerenkool op z´n Indisch

1 1.382

500 gram gesneden boerenkool
1 1/2 kilo kruimige aardappelen
500 gram gehakt
1 ei
1 gesnipperde ui
4 el boemboe nasikruiden
1 el sambal
2 el ketjap
2 el azijn
boter
nootmuskaat
peper

De boerenkool met water, azijn, peper en zout in 30 minuten gaar stoven. aardappels gaar koken, afgieten en tot puree stampen met ei. De ui glazig bakken, gehakt rullen, nasikruiden, sambal en ketjap toevoegen. In een ovenschaal laag puree, de boerenkool, het gehakt, eindigen met laag puree . Bestrooien met paneermeel en evt. geraspte kaas. Tot slot 20 minuten in de oven op 200 graden verwarmen.

Printen

Deze recepten en tips zijn mogelijk ook interessant

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

1 reactie
  1. Geeropps zegt

    heerlijk,even wat anders,om de boerenkool nog lekkerder
    te maken.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website maakt gebruik van functionele en commerciële cookies. Zonder deze cookies is deze website niet mogelijk en ze helpen u aan een betere gebruikerservaring. Oké Lees meer