Lekker Tafelen
Online foodmagazine voor iedereen

Bospeen uit de wok

Worteltjes kun je op diverse manieren serveren. Deze methode in de wok met deze prachtige combinatie van smaken zal menigeen verleiden een extra worteltje op te scheppen.


  • 500 gram schoongemaakte bospeen
  • 3 eetlepels knoflook olie
  • verse gemberwortel
  • 2 eetlepels gembersiroop
  • 2 eetlepels sesam
  • zout en peper

Snijd de bospeen in gelijke stukken. Verwarm de olie en roerbak de wortel op middelhoge stand circa 5 minuten. Voeg de knoflook en gember toe en roerbak nog een minuutje mee. Giet er de gembersiroop en twee eetlepels water bij en laat op lage stand nog enkele minuten stoven. Bestrooi met sesamzaadjes en breng op smaak met zout en peper.

Printen



Bospeen uit de wok

Deze recepten en tips zijn mogelijk ook interessant

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.