Lekker Tafelen
Online foodmagazine voor iedereen

Broccoli salade

0 439

Salade voor 4 personen

  • 1 eetlepel pijnboompitten
  • 400 gram broccoli
  • 8 olijven zonder pit
  • 1 eetlepel olie
  • 1 eetlepel azijn
  • peper, zout

Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan goudbruin. Maak de broccoli schoon en verdeel de groente in roosjes. Snijd de stelen in stukjes. Kook de groente in weinig water in een paar minuten net gaar. Snijd de olijven in plakjes. Maak een dressing van de olie met de azijn en peper en zout. Laat de broccoli uitlekken.

Schep de dressing en de olijven door de nog warme groente en laat dit afkoelen. Strooi de pijnboompitten er over.

Lekker met gestoofde vis en brood

Printen

Deze recepten en tips zijn mogelijk ook interessant

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website maakt gebruik van functionele en commerciële cookies. Zonder deze cookies is deze website niet mogelijk en ze helpen u aan een betere gebruikerservaring. Oké Lees meer