Gebruik voor dit verrukkelijke voorgerechtje eens de cantaloupe meloen. Daarmee verwen je je tafelgenoten pas echt. Het oranje vruchtvlees maakt je gerechtje kleurrijk en dit smaakt totaal anders als de bekende Galia meloen. Heb je echt lef? Combineer dan de galia meloen eens met de cantaloupe meloen.
- 1 bolletje mozzarella
- 4 plakjes parmaham
- 1 cantaloupe meloen
- 1 bosje rucola
- 1 theelepels mosterd
- 1 eetlepel frambozenazijn
- 2 eetlepels olie
- zout en peper
Snij de mozzarella in stukjes. Halveer de meloen, verwijder de zaadjes, steek er met een parisiennelepeltje bolletjes uit (of snij in stukjes). Roer een vinaigrette van de azijn, de olie en de mosterd. Kruid met peper en zout. Verdeel de rucola, mozzarella en meloen over de borden. Bedruip met vinaigrette en garneer met de ham.