Pastarecepten

Heerlijke pastarecepten

Pasta is allang niet meer alleen de pasta bolognese. In pasta stop je zoveel mogelijk verse ingrediënten. Je serveert een schaal vol pasta met kleurrijke en lekkere ingrediënten en iedereen schuift graag aan tafel.

Zelf een tomatensaus maken klinkt ingewikkelder dan een fles passata leeggieten, maar dat valt reuze mee. Met een paar simpele handelingen zorg je dat iedereen lekker eet.

Met deze pastarecepten zet je jouw eigen gastvrijheid op tafel.

Pastarecepten waar je blij van wordt

Inspiratie & Ideeën

Pastarecepten waar je blij van wordt

Spaghetti Bolognese

Spaghetti bolognese is het favoriete pastagerecht van bijna iedereen. De kracht van dit recept is een echt lekkere bolognesesaus.

Inspiratie & Ideeën

Ontdek nog veel meer heerlijke pastarecepten

Spaghetti frittata

Zelfs restjes opmaken is erg lekker. Van gekookte pasta maak je een heerlijke spaghetti frittata. Naturel, of gevuld met bijvoorbeeld kaas.

Lasagne met kipfilet

Iedereen houdt van zelfgemaakte lasagne met kipfilet. De manier waarop je kipfilet bakt, maakt het grootste verschil.

Spaghetti Carbonara

Een populair pastagerecht, dat is Spaghetti Carbonara. Helaas wordt het vaak met onjuiste ingrediënten gemaakt. Maar hoe moet het dan wel?

Macaroni met ham en kaas

Hoe maak je nu een echt lekkere macaroni met ham en kaas? Wij geven ons geheim prijs, het zijn kleine dingen die een groot verschil maken.

Mac and Cheese

Het ultieme comfortfood is toch wel de Mac and Cheese. Een ovenschotel met macaroni, bedolven onder een romige saus boordevol kaas.

Tagliatelle ai funghi

Zin in een lekker Italiaans pastagerecht vol verse paddenstoelen? Ga dan eens voor een heerlijk romige tagliatelle ai funghi!

Spaghetti limone

De combinatie van het zuur van citroen en het romige van de kaas en de boter maakt spaghetti limone tot een ware smaaksensatie.

Welkom terug!

Inloggen

Registreer op Lekker Tafelen

Vul onderstaande gegevens in om te registeren

*Bij registratie op onze website ga je akkoord met de opslag van jouw gegevens ten behoeve van je account. Deze gegevens worden nooit gedeeld met derden. Meer info.

Krijg je wachtwoord terug

Vul gebruikersnaam of mailadres in om je wachtwoord te resetten