Lekker Tafelen
Online foodmagazine voor iedereen

Fajitas de Pollo

Fajitas de Pollo –  Deze topper stond “vroeger” op de kaart bij de “H” restaurants (Harry`s, Howards, Harolds, Hardings, Harveys, Hammonds, Hamiltons, Harrissons, Hardy`s enz.) van Center Parcs toen ze nog de Mexicaanse gerechten op de kaart hadden staan.
Er waren variaties met; biefstukreepjes, eend en er was een vegetarische versie (met bonen). Maar de Pollo was toch wel de lekkerste!!!!

Fajitas de Pollo

Fajitas de PolloVoor 4 personen

  • 600 gram kipfilet,
  • paprika stoplicht (rood-geel-groen)
  • 3 grote uien,
  • Fajitamix (bv. Santa Maria)
  • Tortillas

Extra smaakmakers

  • limoensap
  • Tequila
  • mais
  • champignons
  • koriander

Snijd de kip, paprika & uien in reepjes. Wok de kip en voeg de paprika & uien toe, (eventueel de champignons en de mais erbij) en het geheel even wokken. (Als je limoensap en Tequila wilt gebruiken voeg dat dan ook toe). Voeg de kruidenmix toe, als het te droog is evt. nog wat water erbij doen. Nog even laten sudderen. De kip moet gaar zijn maar de groenten nog knapperig.

Serveertips:

  • Serveer met creme fraiche, guacemole, salsa saus en met tortillachips.
  • Een beetje sla en/of tomaat maken het wat frisser.
  • Schep van alles wat op een wrap, eventueel wat koriander erover, rol hem dicht en smullen maar….

Printen

Deze recepten en tips zijn mogelijk ook interessant

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.