Lekker Tafelen
Online foodmagazine voor iedereen

Frisse komkommer munt saus

0 499

Saus voor 8 porties

  • 1 teentje knoflook
  • 1sjalot
  • 1 kleine komkommer
  • 8 blaadjes verse munt of 2 tl. gedroogde munt
  • 2 dl biogarde-yoghurt
  • 1-2 eetlepels olijfolie
  • 2 fijngehakte walnoten
  • paprikapoeder

Pel de knoflook en hak deze heel fijn.

Pel de sjalot en hak deze klein.

Schil de komkommer en rasp deze fijn.

Knip de blaadjes munt.

Doe de biogarde-yoghurt in een schaal, voeg de ingrediënten (olijfolie naar smaak) toe en meng ze door elkaar.

Voeg tenslotte de walnoten toe en garneer met paprikapoeder.

Lekker bij lamskoteletten en kip.

Bereidingstijd. ca. 10 minuten

Printen

Deze recepten en tips zijn mogelijk ook interessant

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website maakt gebruik van functionele en commerciële cookies. Zonder deze cookies is deze website niet mogelijk en ze helpen u aan een betere gebruikerservaring. Oké Lees meer