Lekker Tafelen
Online foodmagazine voor iedereen

Fruitige ijsklontjes !

0 230

Fruitige ijsklontjes ! Eindelijk is die zomer er dan voor hoe lang het duurt en had het vanmorgen met iemand over verkoeling. Toen dacht ik opeens aan dit receptje. Dit is een hele leuke, maar ook verrassende manier om je drankjes mee op te leuken. Niet alleen het fruit van je keuze maakt het leuk, maar de verse kruiden geven ook nog eens een extra smaakdimensie. Lekker voor buiten in de drankjes met je gasten, kinderen en familie want ze worden er allemaal hartstikke vrolijk van.

  • Bruisend bronwater
  • Divers fruit, zoals sterfruit, limoenen, sinaasappels, kiwi, druiven, frambozen, aardbeien of bessen
  • Blaadjes verse basilicum, munt of citroenmelisse

Maak het fruit of de kruiden schoon en snij in stukjes die in de vakjes voor de ijsklontjes passen. Doe in ieder vakje een hele vrucht, een stukje vrucht of een kruidenblaadje. Schenk voorzichtig het bronwater erbij. Zet in de vriezer en laat in 4 tot 6 uur bevriezen tot het water hard bevroren is. Probeer het ook eens met kleine partjes watermeloen, honing- en galiameloen.

Printen

Deze recepten en tips zijn mogelijk ook interessant

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website maakt gebruik van functionele en commerciële cookies. Zonder deze cookies is deze website niet mogelijk en ze helpen u aan een betere gebruikerservaring. Oké Lees meer