Lekker Tafelen
Online foodmagazine voor iedereen

Garnalentosti

0 569

Deze garnalentosti’s zijn een heerlijke verrassing voor je lunch. De sambal geeft het extra pit en je gelooft het niet, maar we gebruiken ook pindakaas, taugé en bosuitjes.

  • 4 sneetjes (bruin)brood
  • 50 gram garnalen
  • 25 gram taugé
  • 1 bosuitje, in flinterdunne reepjes
  • 2 theelepels sambal
  • 4 eetlepels pindakaas
  • boter

Besmeer de sneetjes brood dun met boter. Besmeer de andere kanten met pindakaas en sambal. Leg op de
pindakaas kant van 2 sneet jes de garnalen, bosui en taugé. Leg de andere sneetjes met de pindakaaskant erop. Bak de tosti’s in een tostiapparaat in ca. 5 minuten goudbruin.

Printen

Deze recepten en tips zijn mogelijk ook interessant

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website maakt gebruik van functionele en commerciële cookies. Zonder deze cookies is deze website niet mogelijk en ze helpen u aan een betere gebruikerservaring. Oké Lees meer