Lekker Tafelen
Online foodmagazine voor iedereen

Gesmoorde venkel met parmezaan

3 1.690

Een prachtig bijgerechtje voor dit seizoen. Venkel is zeker weer eens wat anders op je boodschappenlijstje en samen met een stukje verse vis en krieltjes maak je hier een makkelijke maar culinaire maaltijd van.

  • 2 venkelknollen
  • 1 rode ui
  • 1 eetlepel olie
  • peper, zout
  • 1 dl kippenbouillon
  • 2 eetlepels geraspte Parmezaanse kaas

Maak de venkelknollen en de ui schoon.
Snijd de venkel in de lengte in plakken en de ui in halve ringen.
Fruit de ui in de olie glazig.
Voeg de venkel toe met wat peper, zout en de bouillon. Stoof de groente in ca. 10 minuten gaar.
Strooi er de Parmezaanse kaas over.

Printen

Deze recepten en tips zijn mogelijk ook interessant

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

3 Reacties
  1. Steman zegt

    Ik heb dit gerecht bij kennissen wel gegeten, het smaakte goed. Om dit volgens jullie recept te maken, wil ik wel weten voor hoeveel personen jullie recepten zijn geschreven.

    Vriendelijke groeten, J Steman

    1. Lekker Tafelen zegt

      Al onze recepten zijn voor 4 personen, tenzij anders vermeld.

  2. Pieter zegt

    Inderdaad een heerlijk gerecht. Heb het zelf toevallig verleden week nog gemaakt.

    Gr. Pieter.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website maakt gebruik van functionele en commerciële cookies. Zonder deze cookies is deze website niet mogelijk en ze helpen u aan een betere gebruikerservaring. Oké Lees meer