Chili con carne met rijst kun je zo op je bord scheppen, je kunt het echter ook in een wrap serveren. Met wat verse sla, een in partjes gesneden tomaat en een warme wrap tortilla maak je er een lekker doordeweeks feestje van.
- 500 gram gehakt
- kruiden voor chili con carne
- 1 potje bruine bonen
- 300 gram rijst
- 6 wraptortilla’s
- 400 gram gemengde sla (frissee)
- 2 trostomaten
Verhit de boter in een hapjespan of wok. Bak hierin het gehakt rul. Voeg de kruidenmix voor chili con carne toe en laat even goed door garen. Kook ondertussen de rijst. Schep de uitgelekte bruine bonen door het gehakt. Schep de gare en afgegoten rijst door het gehakt. Verwarm de wraptortilla’s zoals aangegeven op de verpakking. Beleg de wraptortilla’s met de sla, schep de chili con carne er op en rol ze op. Steek er de in stukjes gesneden trostomaat tussen. Zet de wraptortilla’s vast met een cocktailprikker.