Lekker Tafelen
Online foodmagazine voor iedereen

Groene peper saus

0 377

  • Gebraden of gegrild vlees of gebakken kipfilets
  • 2 theelepels groene peperkorrels
  • 1,25 deciliter kippenbouillon
  • 1,25 deciliter room
  • 2 theelepels cognac

De peperkorrels afspoelen en laten uitlekken. Het vlees braden, uit de pan nemen, met folie afdekken en warm houden.

De bouillon bij het braadvocht doen en dit al roerend aan de kook brengen. De room en de peperkorrels toevoegen en 2 minuten laten koken. Wel blijven roeren. Dan de cognac toevoegen, 1 minuutje meekoken, van het vuur halen en direct serveren.

Printen

Deze recepten en tips zijn mogelijk ook interessant

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website maakt gebruik van functionele en commerciële cookies. Zonder deze cookies is deze website niet mogelijk en ze helpen u aan een betere gebruikerservaring. Oké Lees meer