Holsteiner schnitzel is een heerlijk makkelijke maaltijd. De schnitzels worden op een geheel andere wijze gepresenteerd als gewoon, maar dat geeft creativiteit op je tafel. Enthousiasme van je gasten zorgt tenslotte voor Lekker Tafelen.
- 4 ongepaneerde schnitzels à 150 g
- 4 eetlepels zonnebloemolie
- 4 sneetjes casino witbrood
- 2 eetlepels boter
- 4 eieren
- 8 ansjovisfilets (blikje)
- 4 augurken
- 2 citroenen
- zout en versgemalen peper
Bestrooi de schnitzels met peper en zout. Verhit de olie en bak het vlees aan elke kant 3-4 minuten. Rooster intussen de sneetjes brood en besmeer ze met boter. Schep de schnitzels uit de pan, houd ze even warm en bak in het bakvet 2 spiegeleieren. Serveer de schnitzels op het brood.
Leg een spiegelei op het vlees en garneer met ansjovisfilets, plakjes augurk en partjes citroen.
Serveer met: Aardappelkoekjes met zalm en