• Team
  • Abonneren
  • Contact
  • Adverteren
  • Privacy
dinsdag, april 13, 2021
  • Log in
  • Registreren
Lekker Tafelen
  • Weekmenu
  • Recepten
    • Ontbijt en lunch
    • Voorgerecht
    • Bijgerecht
    • Salade
    • Soep
    • Saus
    • Hoofdgerecht
      • Ovenschotel
      • Pannenkoeken
      • Pastagerechten
      • Pizza
      • Quiche
      • Rijstgerechten
      • Spatzle
      • Stamppot
      • Stoofschotel
      • Visgerechten
      • Vleesgerechten
      • Wokken
    • Nagerecht
    • Hapjes
    • Drankjes
    • Bakken
      • Brood
      • Cake
      • Gebak
      • Hartig
      • High Tea recepten
      • Koekjes
      • Taart
  • Ingrediënten
    • Aardappelen
    • Groenten
    • Fruit
    • Vlees
    • Vis
    • Kaas
    • Zuivel
    • Eieren
  • Kookschool
  • Diversen
    • Abonneren
    • Team
    • Contact
    • Adverteren
Geen resultaten
Bekijk alle resultaten
Lekker Tafelen
  • Weekmenu
  • Recepten
    • Ontbijt en lunch
    • Voorgerecht
    • Bijgerecht
    • Salade
    • Soep
    • Saus
    • Hoofdgerecht
      • Ovenschotel
      • Pannenkoeken
      • Pastagerechten
      • Pizza
      • Quiche
      • Rijstgerechten
      • Spatzle
      • Stamppot
      • Stoofschotel
      • Visgerechten
      • Vleesgerechten
      • Wokken
    • Nagerecht
    • Hapjes
    • Drankjes
    • Bakken
      • Brood
      • Cake
      • Gebak
      • Hartig
      • High Tea recepten
      • Koekjes
      • Taart
  • Ingrediënten
    • Aardappelen
    • Groenten
    • Fruit
    • Vlees
    • Vis
    • Kaas
    • Zuivel
    • Eieren
  • Kookschool
  • Diversen
    • Abonneren
    • Team
    • Contact
    • Adverteren
Geen resultaten
Bekijk alle resultaten
Lekker Tafelen
Home Recepten Hoofdgerecht Pannenkoeken

Pannenkoeken beslag. De basis (en geheimen)

door Redactie
in Pannenkoeken
0
62
Pannenkoeken beslag

Pannenkoeken beslag. De basis (en geheimen) – Pannenkoeken zijn mijn favoriet. Vooral met dit herfstige weer waarbij de wind om het huis giert en de blaadjes door de lucht dwarrelen. Pannenkoeken hebben iets warms, gezelligs en voor mij is het echt een familiegerecht. Vaak wordt het met kinderen geassocieerd maar veel volwassenen zijn er even gek op. Pannenkoeken zijn er in verschillende soorten en maten. Gewoon naturel met stroop of lekker met spek, appel, ananas, ham of chocolade.

Maar voordat je gaat beginnen met allerlei variaties is het belangrijk om de basis te kennen. Een pannenkoek is niks anders dan een koek die in een pan gebakken wordt. Klinkt logisch. Het begint met een pannenkoeken beslag. Het meest makkelijke pannenkoeken beslag bestaat uit 4 ingrediënten: Bloem, melk, ei en zout.

Voor het bakken van pannenkoeken heb je een koekenpan nodig. Het makkelijkste is een pan met anti-aanbak laag zonder beschadigingen. Het mooiste is om voor je pannenkoeken en aparte pan te houden. Het hoeft geen dure pan te wezen, een huishoudwinkel eigen-merk is al voldoende. Doe de pannenkoekenpan nooit, maar dan ook nooit, in de afwasmachine. Door het bakken bouw je een vetlaagje op in de pan die juist in het voordeel werkt van het bakken. Maak hem liever schoon met warm water en evt. een heel klein beetje afwasmiddel.

Nu we dit weten kunnen we aan de slag. Eerst het basisrecept:

Pannenkoeken beslag

Pannenkoeken beslagPannenkoeken beslag voor ongeveer 2 á 3 personen.:

Ingrediënten:

  • 250 gr. Bloem
  • 500 ml. Melk
  • 2 middelgrote eieren
  • 1 mespunt zout.
  • Vloeibaar boter of zonnebloemolie voor het bakken:

Bereidingswijze:

Doe de bloem samen met het zout in een kom. Voeg hier de eieren aan toe met ongeveer 1/3 van de melk. Mix dit alles samen met een elektrische mixer. Als alles goed gemengd is, voeg dan weer 1/3 van de melk toe. Als het beslag weer goed gemengd is, voeg dan steeds meer melk toe tot het beslag een dikte heeft wat tussen yoghurt en drinkyoghurt inzit.

Het bepalen hoeveel melk er precies in moet is altijd lastig. Eieren zijn de ene keer grote dan de andere keer, en ook bloem kan verschillend werken. Als er nog een paar kleine klontjes inzitten is dit niet erg. Tijdens het bakken verdwijnen deze vaak.

Je pannenkoeken beslag is nu klaar om te bakken. Zet je koekenpan op het vuur en laat de pan lekker warm worden. Doe een klein beetje boter in de pan en laat dit uitbruisen. Dit wil zeggen laat dat je de boter laat uit bubbelen. Als er geen bubbels meer ontstaan kun je het pannenkoeken beslag in de pan doen. Doe zoveel pannenkoeken beslag in de pan dat hij mooi de bodem bedekt. Maak een rollende beweging met de pan zodat het beslag mooi even verdeeld is over de gehele pan. Laat het nu rustig bakken. Als je naar de pannenkoek kijkt zul je zien dat de bovenkant droger wordt. Als de hele bovenkant droog is, kun je de pannenkoek omdraaien met een spatel. Gebruik een mooie brede spatel. Gaat de onderkant wat hard? Zet dan je vuur lager.

De eerste pannenkoek vertelt je heel veel. Draait hij makkelijk om en is hij stevig, dan is je beslag goed. Breekt hij? Dan is je beslag te dun. Maar het beslag niet weggooien hoor. Als je er wat bloem bij doet kun je hem weer dikker maken. Probeer het dan nog een keer.

Je kunt nu de rest bakken! Voor het warm houden zijn verschillende methoden. Al eerder genoemd is het warmhouden in de oven. Maar een andere manier is een pan water opzetten. En hier bovenop een bord plaatsen die afsluit. Je pannenkoeken blijven mooi warm op dit bord.

Veel plezier met het bakken van pannenkoeken.

Tags: Basisrecepten deegPannenkoek receptenZuivel
DeelPin209Tweet

Gerelateerde Artikelen & Recepten

boter klaren of geklaarde boter maken
Kookschool

Boter klaren of geklaarde boter maken ( met foto instructie )

Aardbeienyoghurt
Nagerecht

Aardbeienyoghurt waar wel aardbeien in zitten

karnemelk
Specials

Karnemelk; Ook dat is een musthave in je koelkast

kwarktaart met aardbeien en limoen
Taart

Kwarktaart met aardbei en limoen

karnemelk bavarois
Nagerecht

Karnemelk bavarois

Reacties 62

  1. Tympie says:
    1 maand geleden

    Probeer het ook eens in een gourmet pan met uitjes erin in mijn favo

    Beantwoorden
  2. Hendrik says:
    8 maanden geleden

    Lekker! En zij pasten bij mijn fitatu eetschema!

    Beantwoorden
    • Redactie says:
      8 maanden geleden

      Top! Wij zijn ervan overtuigd dat het zelf maken van basisrecepten altijd beter werkt voor eetschema’s dan de voorbewerkte producten Hendrik. Hopelijk kun je dus ook iets met de andere recepten op onze website.

      Beantwoorden
  3. jan veenhuizen says:
    1 jaar geleden

    hallo ik bak vaak pannekoeken, mijn vrouw moet glutenvrij meel,dat halen we in de winkel, weet iemand nog een goed recept voor glutenvrije pannekoeken. gr. j.v.

    Beantwoorden
    • Redactie says:
      1 jaar geleden

      Een recept voor glutenvrije pannenkoeken vind je bij het Voedingscentrum Jan.

      Beantwoorden
  4. Noumi says:
    2 jaar geleden

    De pannekoeken waren heerlijk vooral met kaneel en appel maar mijn kinderen houden toch meer van pannekoek met stroop

    Beantwoorden
    • Redactie says:
      2 jaar geleden

      Lekker de nostalgische smaak, niets mis mee toch? ? Probeer de pannenkoeken met gist maar eens ??

      Beantwoorden
  5. antonius says:
    3 jaar geleden

    heerlijk is door het beslag twee eetlepels rum -speculaaskruiden-rozijnen-een zakje backing-en een appel te mengen,is heerlijk ze zijn bij ons zo op.

    Beantwoorden
  6. Mieke says:
    3 jaar geleden

    Hoi Cecile ,
    Dat klinkt ook best lekker ,
    ik ga het eens proberen ,je hoort nog wel van mij of het lekker was ok”‘
    Grt,Mieke..

    Beantwoorden
  7. Cecile says:
    3 jaar geleden

    Wij eten liever een hartige pannenkoek dan een zoete, soms een halve zoete als toetje.
    De hartige maak ik al langer dan 40 jaar.
    Eerst wat gesnipperde uien, paprika’s , dit wat gaar laten worden, dan het beslag erop en wat salami op de bovenkant, als de bovenkant droog is draaien en dan wat Italiaanse kruiden en verder laten garen. In het begin deed ik er ook champignons en tomaat in maar dat werd te nat, dus op gegeven moment weggelaten
    Vroeger kwamen alle vriendjes en vriendinnetjes zeker een keer per week dit bij ons eten . Dit werd heel veel pannenkoeken bakken, want we hebben 4 kinderen. Maar altijd veel lol!
    Lieve groet Cecile

    Beantwoorden
    • antonius says:
      3 jaar geleden

      ga ik zeker proberen.

      Beantwoorden
  8. Mieke says:
    3 jaar geleden

    Ik heb de pannenkoeken ook gebakken ,en wat zo lekker daarbij is ,ontbijtspek reepjes .mmmm heerlijk hartig !!!

    Beantwoorden
    • Hanneke Dekker says:
      3 jaar geleden

      Dat is inderdaad ook heerlijk! Superleuke tip!

      Beantwoorden
      • Mieke says:
        3 jaar geleden

        Hoi Hanneke , leuk dat je reageerde .
        Nog een tip ,Appeltjes en Rozijnen (probeer dat ook maar eens )vind je vast lekker !.

        Beantwoorden
  9. Paul says:
    4 jaar geleden

    Pannenkoeken bakken is mijn liefhebberij en overal op internet vind ik nieuwe ideeën en recepten.

    Mijn recept voor een flinke hoeveelheid pannenkoeken:
    6 eetlepels bloem
    6 eetlepels Maizena
    6 eieren
    Melk naar behoefte dus naar inzicht niet té dik of té vloeibaar.
    1 theelepel broodkruiden, geeft een heerlijke smaak
    1 theelepel bakpoeder, voor de luchtigheid
    snufje zout.

    meestal maak ik pannenkoeken als een complete maaltijd met
    champignons, ui, tomaat, spek afzonderlijke of alles in één pannenkoek.
    Deze ingrediënten vooraf gaar bakken, dan afzonderlijk of samen in de koekenpan. Niet téveel anders is er geen ruimte meer voor het beslag.
    Hiervan eet je er géén drie achter elkaar op.

    Eet smakelijk!!

    Beantwoorden
    • Paul says:
      4 jaar geleden

      Nog even ter aanvulling op mijn recept, ik voeg ook 6 pakjes vanillesuiker toe en als het beslag klaar is laat ik het minstens een half uur rusten.

      Beantwoorden
    • Hanneke Dekker says:
      4 jaar geleden

      Dat klinkt heerlijk Paul! Bedankt voor jouw recept. Dat wordt genieten en daar eet je er inderdaad geen 3 van op.

      Beantwoorden
  10. hulsink says:
    4 jaar geleden

    De lekkerste pannenkoeken bak je in een pan ZONDER ANTI BAKLAAG!

    Beantwoorden
    • Hanneke Dekker says:
      4 jaar geleden

      Beste Hulsink, er zijn vele soorten pannen geschikt voor het bakken van pannenkoeken. Mijn favoriete heeft ook geen anti-aanbak, maar voor de basis en beginnende pannenkoekenbakkers is een pan met anti-aanbaklaag een mooie start.

      Beantwoorden
  11. Liesbeth says:
    4 jaar geleden

    Net nog gebakken. 3 eieren, 750cl melk, 325 gr bloem, ietsje zout en 1 eetlepel bakpoeder. Mengen en 30-45 min. Laten staan. Bakken in anti aanbakken en weinig olie.

    Beantwoorden
    • Hanneke Dekker says:
      4 jaar geleden

      Beste Liesbeth,
      Zo kun je de verhoudingen ook heel goed doen. Ze zijn vast ontzettend lekker geweest!

      Beantwoorden
  12. Hanneke Dekker says:
    4 jaar geleden

    Wat een mooie tips van iedereen! Bedankt daarvoor! Zo moet pannenkoeken bakken toch voor iedereen lukken.

    Beantwoorden
  13. Peter Jan says:
    4 jaar geleden

    Ik heb eens gelezen op internet dat klonten onstaan als je meteen de mixer er inzet dan gaat het te hard, je slaat dan de zaak stuk….beter is het om rustig met de handgarde in het begin te roeren…dat doe ik altijd en als alles een beetje gemend is nog ff met de mixer erdoor….ik bijna nooit klontjes….

    Beantwoorden
    • Hanneke Dekker says:
      4 jaar geleden

      Beste Peter Jan,
      Dat is jouw geheim voor goed beslag ;-). Bedankt voor het delen, wie weet werkt dat ook goed voor anderen!
      Groetjes Hanneke

      Beantwoorden
  14. P. A. Nnenkoek says:
    4 jaar geleden

    De geheimen heb ik niet ontdekt.

    Beantwoorden
  15. Arendsoog says:
    4 jaar geleden

    Ik heb dit receptbeslag in de blender gemaakt, lukt als een nieuwe en geen klontjes, maar ik heb er drie eieren in gedaan in plaats van twee stuks, ik hoop dat het beslag niet mislukt is voor de pannenkoek.
    Wat ik wel doe is het beslag een uurtje te laten rusten zodat alle natte delen goed worden opgenomen door de bloem.

    Beantwoorden
  16. Pan de Koek. says:
    5 jaar geleden

    Klontjes zijn makkelijk te voorkomen, zorg er voor dat de ingrediënten
    de zelfde temperatuur om schifting te voorkomen en zeef de bloem, je kan ook een half pakje boter smelten en door het beslag heen roeren, neem ongezouten boter als je een mespunt zout in het beslag hebt gedaan! Is olie of boter in de pan niet nodig.

    Beantwoorden
  17. patty says:
    5 jaar geleden

    wat ik ook altijd door mijn beslag doe is een zakje vanille suiker.

    Beantwoorden
    • Hanneke says:
      5 jaar geleden

      Vanillesuiker is inderdaad ook erg lekker. Het geeft het beslag een zoete touch. Bedankt voor je tip

      Beantwoorden
  18. Boris says:
    5 jaar geleden

    welke bloemen moet ik plukken voor de 250 g bloem?

    Beantwoorden
    • Lekker Tafelen says:
      5 jaar geleden

      Leuk Boris, verzin iets leuks. Bijna valentijn dus ik zou voor rozen gaan 😉

      Beantwoorden
  19. Ninja says:
    5 jaar geleden

    alle pannekoeken gelukt ook de eerste en die mislukt bij altijd.
    Toppie

    Beantwoorden
    • Lekker Tafelen says:
      5 jaar geleden

      En zo horen we het graag. Zonder mixje!

      Beantwoorden
  20. Joep says:
    5 jaar geleden

    Mixen met staafmixer, nooit meer klontjes, en luchtiger beslag.
    Anti aanbaklaag pan of plaatstalen pan (het echte werk) NOOIT met afwasmiddel schoonmaken! Heet water erin eventueel terug op vuur, met houten spatel aanbaksel loskrabben, afspoelen, drogen met keukenpapier. Zo doe ik het al heel mijn kokende leven, 40 jaar.

    Beantwoorden
  21. Lalala says:
    6 jaar geleden

    Ja kan er ook sinaasappelsap door heen doen

    Beantwoorden
  22. Peneloopee says:
    6 jaar geleden

    Ik doe altijd een eetlepeltje backing soda door het beslag. Je zou eens moeten googlen op Backing Soda. Waar je dat allemaal voor kunt gebruiken! Echt een heel bijzonder product. Maar ook voor je pannenkoeken beslag, daar wordt het heel luchtig van.

    Beantwoorden
  23. ikhouvanzoet!1 says:
    6 jaar geleden

    Ik heb ze net gemaakt, heerlijk!

    Beantwoorden
  24. Drumles Den Haag says:
    6 jaar geleden

    Zo makkelijk he! Je hebt geen pre-made pannenkoek pak meer nodig. Heerlijk simpel en te maken met allerlei soort meel. Spelt, volkoren etc. Lekker!!

    Beantwoorden
  25. bine says:
    6 jaar geleden

    Hallo. .Een tip wat ik altijd door het beslag doe is een
    kopje koffie. .smaakt echt heerlijk

    Beantwoorden
    • Vanessa Agnetha says:
      6 jaar geleden

      Ik heb het geprobeerd met koffie. Volgende keer doe ik er een espresso in. Smaakt onverwachts heerlijk! 😀

      Beantwoorden
      • Lekker Tafelen says:
        6 jaar geleden

        Grappig idee Vanessa, Koffie in pannenkoeken. Laat je weten hoe de esspresso variant uitpakt?

        Beantwoorden
    • RICHARD says:
      2 jaar geleden

      3 fijne momenten met pannenkoeken in mijn leven. De eerste, de eerste met frikandel en siroop en de eerste met koffie. Geweldig lekker.

      Beantwoorden
  26. Marcel says:
    6 jaar geleden

    Zakje vanille suiker door het beslag doet wonderen. Maakt de pannenkoeken net dat kleine beetje lekkerder.

    Beantwoorden
  27. andre0101 says:
    6 jaar geleden

    Heerlijk hoor deze pannenkoeken mijn kinderen zijn er dol op (ik ook hoor!!).

    Beantwoorden
  28. Pinguin says:
    6 jaar geleden

    Door het beslag een beetje stroop mixen , is lekker probeer maar , en een beetje olie is ook goed , maar niet teveel MATE
    bakken met margarine , al;s je pannekoek schuift in de pan , kan hij worden gekeerd , plakt hij nog vast ……effe wagte .
    Ik maak al pannekoeken sinds ik op kamers woon .
    Lekker dun , ( pannetje heet water onder het bord waar je de net gebakken pannekoeken op doet , bord eroverheen , en ze blijven lekker warm , na het bakken de borden omdraaien en de eerste liggen weer bovenaan .
    Eet smakelijk

    Beantwoorden
  29. Diaantje says:
    6 jaar geleden

    Heerlijke pannenkoeken met deze mix! Ik heb ze gebakken in varkensvet. Echt een aanrader.

    Beantwoorden
  30. andre0101 says:
    6 jaar geleden

    Een heerlijk recept mijn kinderen zijn er dol op ( ik ook hoor !!!)

    Beantwoorden
  31. Hanny says:
    6 jaar geleden

    Het pannenkoekbeslag was erg lekker, ik heb er nog n beetje kaneel doorgedaan, dit is veel beter dan uit n pak!!

    Beantwoorden
    • phoebe says:
      10 maanden geleden

      ze zijn echt lekker

      Beantwoorden
      • Redactie says:
        10 maanden geleden

        Laat dat nu net de bedoeling geweest zijn ? Leuk dat je het deelt Phoebe!

        Beantwoorden
  32. Hanny says:
    6 jaar geleden

    Heel goed beslag, heb er nog n beetje kaneel doorgedaan, is beter dan uit n pak!!

    Beantwoorden
  33. Laura says:
    6 jaar geleden

    Hoi pannenkoeken liefhebbers! Ik heb nog een tip. (gekregen van mijn moeder) Als je een scheutje arachide olie in het beslga doet dan krijg je geweldig mooie goudbruine pannenkoeken zonder donkere puntjes. 🙂 Kook ze!

    Beantwoorden
  34. Korenmans says:
    6 jaar geleden

    In onze familie doen we van de 900ml melk er 300ml minder in en in plaats daarvan een biertje erin.
    Om praktische redenen begin ik altijd eerst met de 600ml melk, dan de eieren, dan de bloem en afsluitend het biertje. Mijn beslag is dan snel gemaakt en lekker luchtig.

    Beantwoorden
  35. Peter Sneep says:
    6 jaar geleden

    Supergoed recept. Ik ben helemaal tevreden over het resultaat.

    Beantwoorden
  36. Trudy says:
    6 jaar geleden

    Hallo bakkers,

    Wat ook een heerlijke droge combi is (zodat je geen vieze vette vingers krijgt) is een flinke scheut (olijf) olie door het beslag te mengen. Als je gaat bakken even een beetje olie in de pan doen, met een servet of keukenrol door de pan heen wrijven en bakken maar !!!
    Geen geknoei met boter en vieze vette vingers ;-).
    Veel plezier met bakken !!

    Beantwoorden
  37. Vanessa Agnetha says:
    7 jaar geleden

    Voorheen bakte ik pannenkoeken altijd met Koopmans. Uit noodzaak (tis zondagochtend) en enorme pannenkoekencraving, toch maar recept op internet gezocht. Zo kwam ik hier. Wist niet dat het nog makkelijker kon. Kant-en-klare pannenkoeken mix komt er bij mij niet meer in! Lekker smullen nu!

    Beantwoorden
    • Lekker Tafelen says:
      7 jaar geleden

      Wij zijn helemaal blij dit te horen Vanessa. Het heeft zoveel voordelen om zonder die kant-en-klare mixen te bakken. We zijn benieuwd of ze lukken!

      Beantwoorden
      • Vanessa Agnetha says:
        7 jaar geleden

        Ja, ze zijn gelukt hoor! Superlekker!

        Beantwoorden
  38. Sadie says:
    7 jaar geleden

    Goed recept, maarrr…. je moet pannenkoekenbeslag altijd minimaal een half uurtje (liefst in de koelkast) laten rusten voordat je met bakken begint. Het meel heeft dan de tijd om wat op te `zwellen` en wordt ook wat dikker. Te dik? Dan gewoon een klein beetje extra melk.
    Gr. en succes met je site en recepten.

    Beantwoorden
    • Lekker Tafelen says:
      7 jaar geleden

      Dank je Sadie. Meestal hebben ze daar het geduld niet voor 😉

      Beantwoorden
      • yvonne says:
        6 jaar geleden

        en wil je ze nog lekkerder en luchtiger klop dan het eiwit stijf en spatel dat er voorzichtig doorheen

        Beantwoorden
        • Lekker Tafelen says:
          6 jaar geleden

          Heerlijk die tips van pannenkoekenbakkers. Dankjewel Yvonne

          Beantwoorden

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam en mail worden bij ons intern geregistreerd om je reactie te kunnen koppelen. Deze gegevens worden nooit gedeeld met derden. Meer info.

Uitgelicht

frittata recepten
Specials

Frittata recepten; De restjes van het weekend opmaken

Verschillende frittata recepten voor een heerlijke lunch of een snelle maaltijd. Ideaal om restjes groenten of vlees/vis in te verwerken.

Lees verder
Asperge recepten & tips

Asperges; recepten & tips met Hollandse asperges

karnemelk

Karnemelk; Ook dat is een musthave in je koelkast

Nieuwe recepten

Spaanse lamskoteletten
Vleesgerechten

Spaanse Lamskoteletten

Kun je ze al ruiken, deze heerlijke, geroosterde Spaans gekruide lamskoteletten? Een echt zomers gerecht voor op de barbecue.

Lees verder
Broodje hamburger hawai

Broodje hamburger Hawaï met kaas en ananas

Zoetzure linten van komkommer en wortel

Zoetzure linten van komkommer en wortel

Handige kooktips

Kippenvleugeltjes bereiden
Kookschool

Kippenvleugeltjes bereiden, vier verschillende methoden

Kippenvleugeltjes bereiden, vier verschillende methoden – Kippenvleugeltjes zijn een heerlijke snack. Bij de borrel, gewoon tussendoor, of als onderdeel van...

Lees verder
schuimomelet

Schuimomelet; Het recept voor een extra luchtige omelet

Raapsteeltjes bereiden

Raapsteeltjes bereiden, dat doe je zo!

Wij zoeken hobbykoks. Echte hobbykoks met een beetje ervaring.

Ben jij een echte culinaire actieveling en vind je het leuk om daar meer mee te doen? Dan is hier jouw uitdaging! Wij zijn op zoek naar echte hobbykoks die een uitdaging aandurven. Je bent niet snel bang van een ingrediënt en durft het aan om buiten je comfortzone te stappen. We helpen je aan interessante ingrediënten om mee aan de slag te gaan en zorgen voor de nodige uitdagingen. We beloven… het wordt super leuk!

MEER INFORMATIE

Zoek een lekker recept

Geen resultaten
Bekijk alle resultaten

Reacties van onze lezers

  • Willianne op Avocado bewaren, inclusief handige aanschaftips
  • Elise de Haan op Pittige kippenvleugels uit de oven, lekker op elk moment!
  • unieke_henrike op Pittige kippenvleugels uit de oven, lekker op elk moment!
  • Redactie op Quiche van broccoli met ham en gorgonzola
  • Ria op Quiche van broccoli met ham en gorgonzola
  • Jeroen op Patat bakken; De beste frieten maak je zelf
  • Redactie op Scholrolletjes met Dijonaisesaus
  • Frank van der Bolt op Scholrolletjes met Dijonaisesaus

Abonneer op onze nieuwsbrief








  • Recepten
  • Kookschool
  • Verse ingrediënten
  • Wat eten we vandaag?

© 2020 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii

Geen resultaten
Bekijk alle resultaten
  • Weekmenu
  • Recepten
    • Ontbijt en lunch
    • Voorgerecht
    • Bijgerecht
    • Salade
    • Soep
    • Saus
    • Hoofdgerecht
      • Ovenschotel
      • Pannenkoeken
      • Pastagerechten
      • Pizza
      • Quiche
      • Rijstgerechten
      • Spatzle
      • Stamppot
      • Stoofschotel
      • Visgerechten
      • Vleesgerechten
      • Wokken
    • Nagerecht
    • Hapjes
    • Drankjes
    • Bakken
      • Brood
      • Cake
      • Gebak
      • Hartig
      • High Tea recepten
      • Koekjes
      • Taart
  • Ingrediënten
    • Aardappelen
    • Groenten
    • Fruit
    • Vlees
    • Vis
    • Kaas
    • Zuivel
    • Eieren
  • Kookschool
  • Diversen
    • Abonneren
    • Team
    • Contact
    • Adverteren
  • Log in
  • Schrijf in

© 2020 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii

Welkom terug!

Inloggen

Wachtwoord vergeten? Schrijf in

Registreer op Lekker Tafelen

Vul onderstaande gegevens in om te registeren

*Bij registratie op onze website ga je akkoord met de opslag van jouw gegevens ten behoeve van je account. Deze gegevens worden nooit gedeeld met derden. Meer info.
Alle velden zijn verplicht Inloggen

Krijg je wachtwoord terug

Vul gebruikersnaam of mailadres in om je wachtwoord te resetten

Inloggen