Lekker Tafelen
Online foodmagazine voor iedereen

Karwij aardappeltjes uit de oven

0 712

Rozemarijn aardappeltjes zijn populairder dan ooit. Dit is een leuk alternatief voor de liefhebbers van deze oven aardappeltjes.

  • 1 kilo kleine aardappelen
  • ca. 1 eetlepel olie
  • zout
  • karwijzaad
  • aluminiumfolie

Verwarm de oven voor op 200 graden. Was de aardappelen goed, schil ze niet, halveer ze eventueel. Haal de aardappeltjes door een schaaltje olie, strooi er wat zout naar smaak over en wentel ze door een schaaltje karwijzaad. Beleg een bakplaat met aluminiumfolie. Leg de aardappeltjes op het folie, vouw het folie dicht en schuif in de voorverwarmde oven. Laat ze in ca. 30 minuten garen en serveer met een frisse kruidenkwark.

 

Printen

Deze recepten en tips zijn mogelijk ook interessant

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website maakt gebruik van functionele en commerciële cookies. Zonder deze cookies is deze website niet mogelijk en ze helpen u aan een betere gebruikerservaring. Oké Lees meer