Lekker Tafelen
Online foodmagazine voor iedereen

Meloen en framboos, heerlijke zomerse combinatie

Een makkelijk dessert na een etentje met vrienden of om je doordeweekse maaltijd eens anders af te sluiten. Meloen en framboos is een heerlijke zomerse hap.

0 798

Meloen en framboos, heerlijke zomerse combinatie – Wat moet ik hier nu eigenlijk nog over schrijven? Heerlijke zomerlunch, laat je collega’s maar lekker jaloers kijken naar wat je van thuis hebt meegenomen. Een makkelijk dessert na een etentje met vrienden of om je doordeweekse maaltijd eens anders af te sluiten. Of gewoon simpelweg omdat je er trek in hebt. Wil je jezelf echt verwennen doe er dan een drupje Crema di Balsamico of vijgenazijn over. Kan er niet meer van maken, ga er gewoon van genieten!

Meloen en framboos

Voor 2 personen

  • 1 Galia meloen
  • 100 gr verse frambozen
  • optie, Crema di Balsamico

Halveer de meloen en schep met een lepel het vruchtvlees eruit. Snijd aan de onderkant een klein plakje af zodat de halve meloen op je bord blijft liggen en er niet vanaf rolt.

Haal met een bolletjesboor of een kleine lepel de meloen leeg en meng de stukjes meloen met de framboosjes. Doe dit terug in de lege halve meloen en doe er een klein drupje Crema di Balsamico overheen.

Eet lekker!

Printen

Deze recepten en tips zijn mogelijk ook interessant

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website maakt gebruik van functionele en commerciële cookies. Zonder deze cookies is deze website niet mogelijk en ze helpen u aan een betere gebruikerservaring. Oké Lees meer