Lekker Tafelen
Online foodmagazine voor iedereen

Meloen met tijmmarinade

0 594

Het lijkt een rare combinatie, meloen met een kruid als tijm maar het is echt verrassend lekker met een bolletjes ijs

Dit recept is genoeg voor 4 personen, en is een verrassend fris nagerecht

Ingrediënten voor de Meloen met tijmmarinade

  • 1 grote rijpe galia meloen
  • 100 ml vers sinaasappelsap
  • 2 theelepels tijm liefst vers
  • 2 eetlepels honing
  • en light ijs

Zo maak je Meloen met tijmmarinade

Maak van de sinaasappelsap, de honing en tijm een marinade. Klop dit even goed door zodat alle smaken zich goed mengen.

Snijd de meloen midden door, verwijder de pitjes in de kern. En gebruik een bolletjesboor om mooie bolletjes uit de meloen te halen. De bolletjes marineer je in de honing/tijm/sinaasappel marinade laat dit in de koelkast gewoon een paar uur staan.

Serveer de bolletjes met de dressing en bolletjes ijs

Printen

Deze recepten en tips zijn mogelijk ook interessant

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website maakt gebruik van functionele en commerciële cookies. Zonder deze cookies is deze website niet mogelijk en ze helpen u aan een betere gebruikerservaring. Oké Lees meer