Lekker Tafelen
Online foodmagazine voor iedereen

Mixed kipspiezen op de barbecue

0 494

Met kip kun je saté maken, dat kent iedereen wel op de barbecue. Dan hebben we vandaag iets anders voor je. Mix eens verschillende soorten kip aan één spies.

  • 6 halve kipfilets
  • 12 kipgehaktballetjes
  • 6 voorgegaarde kippenpoten en drumsticks
  • 6 voorgekruide kippenvleugels
  • 6 kiphamburgers of gekruide, platte kipgehaktballen
  • 1 grote rode en groene paprika in stukjes
  • olie met barbecuekruiden om te bestrijken

Maak kipspiezen van 2 kipfilets in stukjes, de kipgehaktballetjes en de paprika’s.
Bak de kipspiezen op een hete barbecue gelijkmatig goudbruin en gaar.
Keer regelmatig en gebruik de gemengde olie om te bestrijken.
Serveer er diverse sausjes, salades, brood en een lekker dessert bij.

Printen

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More