Lekker Tafelen
Online foodmagazine voor iedereen

Mosterdsaus

0 549

Warm serveren met gebraden of gegrild varkens-, lams- of kalfsvlees. Ook erg lekker over tuinboontjes

  • 2 eetlepels grove mosterd
  • 2 1/2 deciliter zure room
  • 2 1/2 deciliter kippenbouillon
  • 6 bosuitjes, in fijne ringetjes gesneden
  • 1 eetlepel witte wijnazijn

Doe de bouillon, uitjes, azijn en mosterd in een steelpan. Kook 5 minuten of tot het vocht voor de helft is ingedikt. Voeg al roerend de zure room toe. Niet laten koken anders gaat het schiften.

Printen

Deze recepten en tips zijn mogelijk ook interessant

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website maakt gebruik van functionele en commerciële cookies. Zonder deze cookies is deze website niet mogelijk en ze helpen u aan een betere gebruikerservaring. Oké Lees meer