Ei-wrap Tuna Melt – Ken je de Amerikaanse Tuna Melt? Dit zijn 2 sneetjes brood of een broodje gevuld met een mengsel van tonijn en kaas lekker warm geserveerd zodat de kaas smelt. Nu kun je in plaats van brood ook een wrap nemen of zelfs zoals in onderstaand recept een wrap gemaakt van ei. Dit is niet alleen erg lekker, het heeft ook nog eens weinig koolhydraten.
Een wrap van eieren
Verse scharreleieren heb jij ook altijd in huis. Toch? Wat is een hobbykok zonder eieren? Deze alleskunner in de keuken is de basis voor een ei-wrap tuna melt. Even een eitje loskloppen met wat water en op smaak brengen. Meer houdt het niet in. Je hebt nu een ei-wrap die je kunt vullen. Voor een ei-wrap tuna melt vul je deze niet alleen met tonijn, maar ook met verse groenten en kaas. Dit is regelrecht feest met eieren!
Even een eitje loskloppen met wat water en op smaak brengen
De Omelet wrap; ontdek deze drie recepten
Een omelet wrap is heel eenvoudig te maken van eieren, water en kruiden. Vervolgens vul je die op jouw manier voor de lunch of maaltijd.
Eieren
Oh wat kun je veel met eieren! Verse scharreleieren van de boer zijn een must have in je voorraadkast. Ontdek hier recepten met eieren.
Ei-wrap Tuna Melt
Print receptIngrediënten voor dit recept
- 2 eieren
- 1 eetlepel water
- peper /zout
- peterselie
- 1 blikje tonijn
- 6 olijven
- stukje rode ui
- stukje rode ui
- ½ stengel bleekselderij
- een paar takjes peterselie
- 2 eetlepels mayonaise of Griekse yoghurt
- ½ bolletje mozzarella geraspt
- plakjes jonge kaas
Bereidingswijze van dit recept
Een ei-wrap tuna melt maak je zo:
Klop de eieren los met het water en een beetje peper en zout. Doe er de peterselie bij. Verwarm een koekenpan met een klein beetje olie en laat deze goed heet worden. Giet het eimengsel erin en verdeel dit gelijkmatig door de pan te bewegen. Zet het vuur laag en laat het ei stollen. Wanneer het dof begint te zien is het gaar. Schuif de wrap voorzichtig op een bord of plank en laat afkoelen.
Laat de tonijn uitlekken. Snij de ui zeer fijn en de olijven in dunne ringetjes. Snij de bleekselderij in blokjes. Hak de peterselie. Meng alle ingrediënten behalve de jonge kaas door elkaar en breng op smaak met zout en peper.
Neem de wrap en leg op de helft een dun laagje jonge kaas. Neem 3 eetlepels van de vulling en leg deze als een soort worst in het midden. Rol voorzichtig strak op. Verwarm een [grill]pan en verwarm de wrap op een zacht vuurtje tot deze door en door warm is. Het is ook mogelijk om de ei-wrap Tuna Melt in de oven of magnetron te verwarmen.
Tafel lekker !!