Lekker Tafelen
Online foodmagazine voor iedereen

Ontbijtkwark met verse perziken

0 443

Ontbijten kan best eens een beetje spannender. Dat zorgt er misschien ook voor dat iedereen ook echt gaat ontbijten. En zoveel moeite hoeft dat niet te zijn. De boterham met kaas kun je vandaag een dagje wegleggen want we gaan aan de slag met kwark en vers fruit.

  • 5 verse perziken
  • 8 eetlepels cruesli
  • 500 gram volle kwark
  • 1 citroen

Schil de perziken en verwijder de pit. Snijd er vier mooie partjes van die je bewaart voor de garnering. Pureer de rest met een staafmixer of in een blender. Pers de citroen uit boven de kwark en schep goed om. Vul 4 royale glazen afwisselend met de cruesli, de perzikpuree, de kwark. Herhaal dit nogmaals en ganeer met de achtergehouden partjes perzik.

 

Printen

Deze recepten en tips zijn mogelijk ook interessant

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website maakt gebruik van functionele en commerciële cookies. Zonder deze cookies is deze website niet mogelijk en ze helpen u aan een betere gebruikerservaring. Oké Lees meer