Open sandwich met tomaat en mozzarella – Verse sappige tomaat, romige zachte mozzarella, zoete tonen van een mooie balsamico en een snuf vers gemalen zout en peper. Als het water je nu niet in de mond loopt! Mij in ieder geval wel. Bovenstaande combinatie is voor mij op een lekker meergranen boterham een echte traktatie.
Mijn tip is om voor een hele goede balsamico te kiezen, niet eentje van de supermarkt maar eentje van een goede delicatessenzaak die je kunt proeven en voor je getapt word in een flesje.
Open sandwich met tomaat en mozzarella
Dit heb je nodig:
- 2 snee meergranenbrood
- 1 el. roomboter
- 3 kleine smaakvolle tomaten
- 1 bol mozzarella
- Flinke scheut zoete balsamico
- Vers gemalen zout & peper
Toast het brood licht en besmeer deze met de roomboter. Snij de tomaat en mozzarella in plakjes. Beleg je brood met de tomaat en mozzarella. Besprenkel dit met een de balsamico naar smaak. Maak het af met vers gemalen zout & peper. En eet smakelijk.
Tafel lekker