Lekker Tafelen
Online foodmagazine voor iedereen

Opperdoezers uit de oven

0 727

Let op, bijgerecht voor 2 personen

  • 500 gram opperdoezer ronde
  • 300 gram crème fraîche
  • 1 theelepel knoflookpoeder
  • 1 eetlepel bouillonpoeder
  • wat peterselie
  • wat bieslook
  • een snufje nootmuskaat
  • 1 fles witte wijn

Verwarm de oven voor op 220 graden. Kook de opperdoezer ronde in ca. 15 minuten gaar in de witte wijn. Snijd vervolgens de gekookte aardappelen in plakjes. Meng de crème fraîche, de knoflookpoeder, de fijngehakte bieslook, de peterselie, de bieslook, de bouillonpoeder en de nootmuskaat goed. Vet een ovenschaal in met olijfolie en leg de aardappelplakjes in de ovenschaal. Giet het kruiden-room mengsel erover en zet de schotel ca. 20 minuten in de voorverwarmde oven.

Printen

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website maakt gebruik van functionele en commerciële cookies. Zonder deze cookies is deze website niet mogelijk en ze helpen u aan een betere gebruikerservaring. Oké Lees meer