Lekker Tafelen
Online foodmagazine voor iedereen

Paprikasaus

0 504

Lekker bij rijst of pasta

  • 1 rode paprika
  • 1 groene paprika
  • 1 gele paprika
  • boter
  • 1 bouillonblokje
  • 400g gehakt
  • 2 tomaten
  • 1 ui
  • 2 blikjes tomatenpuree
  • cayennepeper

Maak de paprika’s schoon en snijd ze in kleine reepjes. Ontvel de tomaten en snijd ze in stukjes. Maak de ui schoon en snipper deze. Verhit wat boter in een pan en bak hierin het gehakt rul. Verkruimel het bouillonblokje en voeg dit met de cayennepeper aan het gehakt toe. Voeg de ui toe en laat deze even meebakken. Doe dan de paprika’s en tomaten erbij en laat dit 15 minuten zachtjes sudderen. Voeg dan de tomatenpuree toe en laat de saus goed warm worden.

Printen

Deze recepten en tips zijn mogelijk ook interessant

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website maakt gebruik van functionele en commerciële cookies. Zonder deze cookies is deze website niet mogelijk en ze helpen u aan een betere gebruikerservaring. Oké Lees meer