Lekker Tafelen
Online foodmagazine voor iedereen

Pastasaus met tonijn

2 1.572

Een heerlijke snelle saus voor over de pasta

  • 3-4 blikjes tonijn
  • 1 ui
  • 1 rode paprika
  • 2-3 teentjes knoflook
  • 1 doosje Boursin of andere kruiden roomkaas
  • 300 gram diepvries doperwtjes
  • 300 gram spinazie deelblokjes
  • oregano
  • basilicum
  • zout en peper

Pel en snipper de ui. Snijd de paprika in vieren, verwijder de zaadjes en snijd de kwarten in stukjes. Laat de blikjes tonijn uitlekken.

Fruit de ui, knoflook en paprika in wat olijfolie.

Zodra ze zacht zijn voeg je de diepvriesdoperwten en de spinazie toe.

Ook doe je er nu de oregano, basilicum, zout en peper bij.

Even laten bakken en dan de uitgelekte tonijn en de Boursin toevoegen.

Voeg wat heet water toe totdat de gewenste dikte bereikt is.

Serveer met olijven en Parmezaanse kaas over de pasta.

Printen

Deze recepten en tips zijn mogelijk ook interessant

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

2 Reacties
  1. Gerlien zegt

    Smaakte goed! Doen we snel weer.

  2. Peter zegt

    Mooi eenvoudig recept. Deze ga ik maken. Ik maak ook wel eens een ander recept.

    groet,

    Peter

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website maakt gebruik van functionele en commerciële cookies. Zonder deze cookies is deze website niet mogelijk en ze helpen u aan een betere gebruikerservaring. Oké Lees meer