Lekker Tafelen
Online foodmagazine voor iedereen

Pesto eieren, wanneer ga je ze serveren?

Gevulde eieren, je moeder maakte ze al, en je oma ook. Daarvoor deden zij eigeel en mayonaise mengen om het vervolgens weer in het eiwit terug te stoppen. Mooi, lekker, klassiek. Voor elke borrel is dat een feest. Hier een variant. We vullen de eitjes met pesto. Het borrelhapje wordt ineens ook een prima voorgerechtje. De smaak is echt een welkom aan je tafelgenoten.

  • 8 hardgekookte eieren
  • 3 eetlepels groene pesto
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 2 eetlepels Parmezaanse kaas
  • kappertjes

Kook en pel eerst de eieren. Laat ze afkoelen en snij ze vervolgens doormidden. Haal de eidooier eruit en wrijf deze door een zeef. Doe het eigeel in een kom. Doe er de pesto, olijfolie en Parmezaanse kaas bij. Goed mengen en even wegzetten in de koelkast. Vul de eieren vlak voor het serveren met een spuitzak. Garneer met wat kappertjes.

Printen

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More