Voor circa 4 dl. saus (8 porties)
- 1 kleine ui
- 1 teentje knoflook
- 1 eetlepel olie
- 2 dl. tomatenketchup
- 4 el. abrikozenjam
- 1dl. rode wijnazijn
- 1 el Worcestershire sauce
- 1 el. bruine basterdsuiker
- 1 el. fijne mosterd
- 4 druppels Tabasco
- zout, peper
Pel de ui en de knoflook en hak ze fijn.
Verhit de olie en fruit de ui en de knoflook gedurende 1 minuut aan.
Voeg de overige ingrediënten toe en laat de saus, afgedekt, 10 minuten zachijes koken.
Lekker bij alle geroosterde vleessoorten (vooral bij sparerib).
Bereidingstijd ca. 15 minuten
hallo,
wil deze sauce graag maken,maar wat bedoel je met el?
een echte el of een eetlepel?
ik wacht het antwoord af,bedankt alvast.
met vriendelijke groet, ivonne
Het gaat hier over een eetlepel Ivonne